- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
Kac gunde bir mama veriyoruz arkadaslar.. ? hergun mama vermenin fayda veya zararları nelerdir?
Bencede daha faydalı çünkü kalsiyum ve protein ağırlıklı olur.Cihat Gebze' Alıntı:bu konuda bişey danışmak istiyorum ben yumurtanın sarısını az miktardada beyazını eziyorum ve yumurtanın kabuğunuda toz haline getirip güzel bir karıştırdıktan sonra veriyorum ama kuşlar yavru olduğu için piyasadaki mamadanda bunun daha iyi olduğu kanısındayım
Yahya abi bu mavi haşhaşın ne artısı var bunu birkaç kişiden duymuştum.Yahya SAYIN' Alıntı:Her kümesin kendisine göre dogruları vardır...Herkezin fikrine saygı duyarım.
Ben yavrulu ve yumurtası olan kuşlarıma hergün, salmada bekleyenlerede haftada bir kez taze mama yapar veririm...Ana mama katkısı olarakta Aktiv mama ve Refik TÜRK ün mamasını karıştırarak hazırlarım, içine yumurta rendesi , çimlenmiş tohumlardan(herzaman elimin altında olmasını saglarım), birazda yeşillik ( maydonoz, havuç, elma, brokoli vs.vs.), mavi haşhaş hepsini harmanlar kuşlara ikram ederim...