KAYSERİ Grubu....Tüm Kayserili Arkadaşlarla irtibat için ekleyiniz...

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Uzun zamandır besliyorsun o zaman. Ben bayağıdır beslemiyordum ara verdim bu yüzden direk jumboya girmek istemedim. Şimdilik 2 cift hollanda bir çift yerli var 2 hafta oldu geleli daha yeni alışıyorlar.

İlerde muhakkak jumboya gececem içim gidiyor jumboları gördükçe :D

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Uzun zamandır besliyorsun o zaman. Ben bayağıdır beslemiyordum ara verdim bu yüzden direk jumboya girmek istemedim. Şimdilik 2 cift hollanda bir çift yerli var 2 hafta oldu geleli daha yeni alışıyorlar.

İlerde muhakkak jumboya gececem içim gidiyor jumboları gördükçe :D
aynen abi bene bu işe  10 yıl önce başladım mahallemizde yaşlı bir amca beslerdi üretirdi ondan örnek aldık başladık halen devam  o zamanlar ondan aldığım yavrulardan ürettimhalen onun torunlarının torunlarının torunları bende :)

Tarık Koç

Üyemiz
Adı
Tarık
S.aleykum Kayseri grubu. Yıllar evvel beşer beşer yavru alırdım tek çift kuşdan. En son beslediğim çiftten yavru almak kısmet olmadı. Şu anda muhabbet yok, çift muhabbet kuşu arayışımı sürdürüyorum. Hazır bir çift kuş alacağım inş.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
S.A.arkadaşlar...
hafta sonu Yusuf ve Muhammed ile birlikte Yılmaz abimizi ziyarete gittik...
çay ve muhabbete doyum olmuyor tabi...

yakın zamanda, bir standarta oturtabilirsek, her ayın belli bir günü almer civarında park içinde bulunan çay ocaklarının orada toplanabiliriz...Yusuf abimizi sık sık rahatsız etmenin alemi yok...her gittiğimizde 2 saatinin boşa geçmesine sebep oluyoruz...

çift sayısını biraz azaltma düşüncesindeyim bu aralar...yaz geldi. hafta sonları vakit ayırmak zor biraz...tamda karar vermedim açıkçası...

aslında yazın çift sayısını 60-70'e kadar çıkaracaktım. ama 30 civarında beklemede kaldım nedense...

hele biraz daha düşünelim bakalım...ne olacak...

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Tarık KOÇ' Alıntı:
S.aleykum Kayseri grubu. Yıllar evvel beşer beşer yavru alırdım tek çift kuşdan. En son beslediğim çiftten yavru almak kısmet olmadı. Şu anda muhabbet yok, çift muhabbet kuşu arayışımı sürdürüyorum. Hazır bir çift kuş alacağım inş.
Tarık bey bakın Cihat abi tam size göre bir mesaj yazmış irtibata geçerseniz yardımcı olabilir.

Cihat abi Yusuf benim biz Yılmaz abiyi rahatsız ettik ama her zaman olmaz dediğin gibi gün saat önceden ayarlanırsa müsait bir yerde her zaman görüşmek isterim ben. Sizlerle tanışmak beni çok mutlu etti ve gayet memnun oldum.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Tarık bey bakın Cihat abi tam size göre bir mesaj yazmış irtibata geçerseniz yardımcı olabilir.

Cihat abi Yusuf benim biz Yılmaz abiyi rahatsız ettik ama her zaman olmaz dediğin gibi gün saat önceden ayarlanırsa müsait bir yerde her zaman görüşmek isterim ben. Sizlerle tanışmak beni çok mutlu etti ve gayet memnun oldum.
bencede standarta binmesi iyi olur bende katılmak isterim diğer türlü insan ziyarete giderken tereddüd ediyo müsaitmi başka işimi var diye  tarık abiyle daha önce konuşmuştuk şuan 7 yavrum var tarık abiye sözüm vardı yavru verecem diye eğer isterse kendisi gelip istediği yavruyu alabilir inşallah mesajımı okur yoksa özel mesaj atarım :)

Tarık Koç

Üyemiz
Adı
Tarık
Ömer kardeşim s.a, yavru muhabbet kuşu hediye etmenle ile ilgili özel mesajla cevap attım ama yine de buradan bir kez daha teşekkür ederim. Şu anda yavru bir muhabbet kuşunu eğitim yetiştiremeyeceğim için kuşa yazık olur düşüncesiyle almasam daha iyi olacak. Yavrulu veya yumurtalı çift kuş alınca yavru kuşun özel bakımı aksayabilir. Onu eğitecek, belki de konuşturacak zamanımız olmayabilir. Yine de düşünüp hatırladığın için tekrar teşekküre derim.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Tarık KOÇ' Alıntı:
Ömer kardeşim s.a, yavru muhabbet kuşu hediye etmenle ile ilgili özel mesajla cevap attım ama yine de buradan bir kez daha teşekkür ederim. Şu anda yavru bir muhabbet kuşunu eğitim yetiştiremeyeceğim için kuşa yazık olur düşüncesiyle almasam daha iyi olacak. Yavrulu veya yumurtalı çift kuş alınca yavru kuşun özel bakımı aksayabilir. Onu eğitecek, belki de konuşturacak zamanımız olmayabilir. Yine de düşünüp hatırladığın için tekrar teşekküre derim.
rica ederim ama benim tavsiyem her zaman dediğim gibi iyi bir kandan gelen kuşların yavrusundan kendinize eş yapın biraz zaman alır ama  daha sağlıklı olur üretimhaneden alacağınız kuşun orda yumurtlaması sizin evinizde yumurtlayacağı anlamına gelmez böyle alıpda hala bekleyen belki yıllardır bekleyen kişi çok sonra onlarında sonu bu formda bilgi sahibi olmaya çalışmak olur siz uzun zamandır yavru almaya çalışıyosunuz keşke önceden yavru  güzel kuşlar alsaydınız şimdi belki yavrularınız vardır :) nacizane fikrim yoksa bendede çift var

Necati38

Üyemiz
Adı
Necati
Soyadı
Özbas
Herkese slmlar bende fazla cift kalmadı hobi olarak yapıyordum ama bırakmak zorundayım isteyen olursa elimde 5-6 tane jumbo var.

Orhan Erdogan

Yeni Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
erdoğan
Cümleten Selamün Aleyküm. Benden kayserideyim :) Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. şuan için bir çift muhabbet kuşu arıyorum. KAyserili abilerim saygılarımı sunarım.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Orhan ERDOĞAN' Alıntı:
Cümleten Selamün Aleyküm. Benden kayserideyim :) Üniversite 4. sınıf öğrencisiyim. şuan için bir çift muhabbet kuşu arıyorum. KAyserili abilerim saygılarımı sunarım.
bende var cihat abide var istediğin kişi ile irtibata geçebilirsin

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Selamun Aleyküm abilerim hayırlı sabahlar cihat abinin dediği gibi Yılmaz abiyle sohbete doyum olmuyor her zaman orada olmaz tarihleri haberleşip mi belirleyelim yoksa belli bir tarih mi koyalım mesela piknik balığa gitme çay bahçesi kahvaltı vs.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Aleykum selam Muhammed. Herkese hayırlı sabahlar.

Buluşma işini önceden tarih belirleyelim derim ben ona göre herkes önceden ayarlar kendini. Ben öncelik etkinliklerden ziyade buluşma tanışma ve kaynaşma fasıllarından yanayım zamanla samimiyet ortamı arttıkca etkinliklere başlarız diye düşünüyorum :)

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Tabiki de abi ben öneride bulundum burada herkesin tel mevcut birbirimize haber uçururuz buluşmak istersek değil mi katılım nasıl olur o biraz şüpheli tabii