ömer GÜLER
Üyemiz
evet abi üç çift var 2 çift hollanda birtanede çek var jumboya geçmek istiyorum inşallahYusuf YILDIZ...' Alıntı:İyi maşallah.
Seninde 3 çiftin var herhalde. Yerlimi besliyorsun jumbomu?
evet abi üç çift var 2 çift hollanda birtanede çek var jumboya geçmek istiyorum inşallahYusuf YILDIZ...' Alıntı:İyi maşallah.
Seninde 3 çiftin var herhalde. Yerlimi besliyorsun jumbomu?
aynen abi bene bu işe 10 yıl önce başladım mahallemizde yaşlı bir amca beslerdi üretirdi ondan örnek aldık başladık halen devam o zamanlar ondan aldığım yavrulardan ürettimhalen onun torunlarının torunlarının torunları bendeYusuf YILDIZ...' Alıntı:Uzun zamandır besliyorsun o zaman. Ben bayağıdır beslemiyordum ara verdim bu yüzden direk jumboya girmek istemedim. Şimdilik 2 cift hollanda bir çift yerli var 2 hafta oldu geleli daha yeni alışıyorlar.
İlerde muhakkak jumboya gececem içim gidiyor jumboları gördükçe![]()
sağol abi cümlemizeYusuf YILDIZ...' Alıntı:Gunaydın Kayserililer herkese iyi haftaar bol üretimler![]()
Tarık bey bakın Cihat abi tam size göre bir mesaj yazmış irtibata geçerseniz yardımcı olabilir.Tarık KOÇ' Alıntı:S.aleykum Kayseri grubu. Yıllar evvel beşer beşer yavru alırdım tek çift kuşdan. En son beslediğim çiftten yavru almak kısmet olmadı. Şu anda muhabbet yok, çift muhabbet kuşu arayışımı sürdürüyorum. Hazır bir çift kuş alacağım inş.
bencede standarta binmesi iyi olur bende katılmak isterim diğer türlü insan ziyarete giderken tereddüd ediyo müsaitmi başka işimi var diye tarık abiyle daha önce konuşmuştuk şuan 7 yavrum var tarık abiye sözüm vardı yavru verecem diye eğer isterse kendisi gelip istediği yavruyu alabilir inşallah mesajımı okur yoksa özel mesaj atarımYusuf YILDIZ...' Alıntı:Tarık bey bakın Cihat abi tam size göre bir mesaj yazmış irtibata geçerseniz yardımcı olabilir.
Cihat abi Yusuf benim biz Yılmaz abiyi rahatsız ettik ama her zaman olmaz dediğin gibi gün saat önceden ayarlanırsa müsait bir yerde her zaman görüşmek isterim ben. Sizlerle tanışmak beni çok mutlu etti ve gayet memnun oldum.
rica ederim ama benim tavsiyem her zaman dediğim gibi iyi bir kandan gelen kuşların yavrusundan kendinize eş yapın biraz zaman alır ama daha sağlıklı olur üretimhaneden alacağınız kuşun orda yumurtlaması sizin evinizde yumurtlayacağı anlamına gelmez böyle alıpda hala bekleyen belki yıllardır bekleyen kişi çok sonra onlarında sonu bu formda bilgi sahibi olmaya çalışmak olur siz uzun zamandır yavru almaya çalışıyosunuz keşke önceden yavru güzel kuşlar alsaydınız şimdi belki yavrularınız vardırTarık KOÇ' Alıntı:Ömer kardeşim s.a, yavru muhabbet kuşu hediye etmenle ile ilgili özel mesajla cevap attım ama yine de buradan bir kez daha teşekkür ederim. Şu anda yavru bir muhabbet kuşunu eğitim yetiştiremeyeceğim için kuşa yazık olur düşüncesiyle almasam daha iyi olacak. Yavrulu veya yumurtalı çift kuş alınca yavru kuşun özel bakımı aksayabilir. Onu eğitecek, belki de konuşturacak zamanımız olmayabilir. Yine de düşünüp hatırladığın için tekrar teşekküre derim.
bende var cihat abide var istediğin kişi ile irtibata geçebilirsinOrhan ERDOĞAN' Alıntı:Cümleten Selamün Aleyküm. Benden kayserideyimÜniversite 4. sınıf öğrencisiyim. şuan için bir çift muhabbet kuşu arıyorum. KAyserili abilerim saygılarımı sunarım.