KAYSERİ Grubu....Tüm Kayserili Arkadaşlarla irtibat için ekleyiniz...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Yılmaz abi Cihat abi yem konusunda yardımcı olur bize bende alıcam izinden dönsün buluşup alırız o zaman

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
İyi aksamlar arkadaslar yem konusunda cuval bazinda alirsaniz karisik yemi kilosu 3100 tl beyaz dariyi 3300 tl kanarya sadeyide 4300 tl den ayarlamaya calisirim diger malzemeler konusundada arkadaslara elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
arkadaslar her turlu burdayiz. her turlu yardimci oluruz. sadece yem vs degil salma projeleri kafes vb herseyde cekinmeden soru sorabilirsiniz.
kayseri aktiflesiyor yavas yavas...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Tabikide abi yavaş yavaş Türkiye de isim yapıcazz  ;D :D

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Günaydın dostlar hayırlı sabahlar.

Ömer aklımda olsunda soran olursa satarız. Birde resimleriyle ilna versene buraya :)

Cihat abi biliyorum yardımcı olacağını sağolasın.

Muhammed, Yılmaz abiyi ziyaret edelim mi yem için bir çözüm bulalım :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Günaydın dostlar hayırlı sabahlar.

Ömer aklımda olsunda soran olursa satarız. Birde resimleriyle ilna versene buraya :)

Cihat abi biliyorum yardımcı olacağını sağolasın.

Muhammed, Yılmaz abiyi ziyaret edelim mi yem için bir çözüm bulalım :)
tamam abi foto koyarım bu gün veya yarın bu arada bu grup iyi oldu valla abilerimiz yardımlarını esirgemiyo allah razıolsun

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Bu haftasonu Cihat abi şehir dışına çıkıyor. Önümüzdeki haftasonu ayarlamaya çalışırız herkes müsait olursa.

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Bu arada yavrunun birini sattım sayılır adam eve bakıyım kafes varsa alıyım dedi ama bakacaz yarın belli olur :)

Bende bir adet akvaryum dış motoru var onu hemen satabilsem bende alırım belki.

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Bu arada yavrunun birini sattım sayılır adam eve bakıyım kafes varsa alıyım dedi ama bakacaz yarın belli olur :)

Bende bir adet akvaryum dış motoru var onu hemen satabilsem bende alırım belki.
benim kuşun yavrularımı sattın birine abi ?

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
Evet 25 liraya verdim umarım ucuza vermedim.

Eve bakıyım dedi ama son kararını yarın söyleyecek pek iştahlıydı inşallah o iştahıyla kalır :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
Evet 25 liraya verdim umarım ucuza vermedim.

Eve bakıyım dedi ama son kararını yarın söyleyecek pek iştahlıydı inşallah o iştahıyla kalır :)
abi bana fiyatı farketmiyo ben ticaret için yapmıyorum bu işi sadece  yem mama amsraflarını görsünler yeter bana :) ayrıca eğer seninde yavru alma gibi niyetin avrsa hediye edebilirim gel  istediğini al götür bana paradan önce samimiyet ve yardımlaşma daha önemli yoksa yavru gider yerine yeni kuluçka ile yavru gelir ben kuşları dinlenmeye almıştım yeni yeni yuvalık takıyorum yine yavru olur her türlü :) yani ondan yana bir sıkıntım yok abi eğer ihtiyacın varsa hediye edebilirim illa kuş satman önemli değil :)

YusufYıldız38

Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
Yıldız
İhtiyatan değilde yerim varken damızlıkları kendim büyütüyüm diyorum. Ben bir çifthane veya salma gibi birşey ayarlayabilirsem senin yavrulardan büyütüyüm soyu belli olur en azından :)
Ben kafes işine başlayım bügünden tezi yok :)

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Yusuf YILDIZ...' Alıntı:
İhtiyatan değilde yerim varken damızlıkları kendim büyütüyüm diyorum. Ben bir çifthane veya salma gibi birşey ayarlayabilirsem senin yavrulardan büyütüyüm soyu belli olur en azından :)
Ben kafes işine başlayım bügünden tezi yok :)
abi güzel yavrularım var bende kendime damızlık ayırdım 6 ay oldu ayıralı şimdi halini gör maşallah tosun gibi onuda görürsün abi yani büyüyünce öyle oluyolar cinsi iyi kanı güzel ve anne baba bakıcı kuşalr :)