YusufYıldız38
Üyemiz
Kaç yavru var kaça satıyorsun Ömer. Belki yardımım dokunur 
abi şuan yem kıran 4 yavrum var onlar 20 tlden veriyorumYusuf YILDIZ...' Alıntı:Kaç yavru var kaça satıyorsun Ömer. Belki yardımım dokunur![]()
tamam abi foto koyarım bu gün veya yarın bu arada bu grup iyi oldu valla abilerimiz yardımlarını esirgemiyo allah razıolsunYusuf YILDIZ...' Alıntı:Günaydın dostlar hayırlı sabahlar.
Ömer aklımda olsunda soran olursa satarız. Birde resimleriyle ilna versene buraya
Cihat abi biliyorum yardımcı olacağını sağolasın.
Muhammed, Yılmaz abiyi ziyaret edelim mi yem için bir çözüm bulalım![]()
inşallah abi en kısa zamanda bir buluşma ayarlanmalıYusuf YILDIZ...' Alıntı:Tanışdığında göreceksin çok iyi insanlar sağolsunlar sohbetleride tatlı![]()
tamam abi güzel olurYusuf YILDIZ...' Alıntı:Bu haftasonu Cihat abi şehir dışına çıkıyor. Önümüzdeki haftasonu ayarlamaya çalışırız herkes müsait olursa.
benim kuşun yavrularımı sattın birine abi ?Yusuf YILDIZ...' Alıntı:Bu arada yavrunun birini sattım sayılır adam eve bakıyım kafes varsa alıyım dedi ama bakacaz yarın belli olur![]()
Bende bir adet akvaryum dış motoru var onu hemen satabilsem bende alırım belki.
abi bana fiyatı farketmiyo ben ticaret için yapmıyorum bu işi sadece yem mama amsraflarını görsünler yeter banaYusuf YILDIZ...' Alıntı:Evet 25 liraya verdim umarım ucuza vermedim.
Eve bakıyım dedi ama son kararını yarın söyleyecek pek iştahlıydı inşallah o iştahıyla kalır![]()
abi güzel yavrularım var bende kendime damızlık ayırdım 6 ay oldu ayıralı şimdi halini gör maşallah tosun gibi onuda görürsün abi yani büyüyünce öyle oluyolar cinsi iyi kanı güzel ve anne baba bakıcı kuşalrYusuf YILDIZ...' Alıntı:İhtiyatan değilde yerim varken damızlıkları kendim büyütüyüm diyorum. Ben bir çifthane veya salma gibi birşey ayarlayabilirsem senin yavrulardan büyütüyüm soyu belli olur en azından
Ben kafes işine başlayım bügünden tezi yok![]()
tamam abiYusuf YILDIZ...' Alıntı:Hayırlısı bakalım ben bir kafes ayarlayımda o zaman konuşuruz kuşları![]()