Kuşlarımdan birkaç resim | Günay Dönmez

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorumlar için teşekür ederim dostlar, inşallah daha iyileri sizlerin olur. Hazır konu hortlamışken birkaç yeni fotoğraf eklemek istedim.

Mekandan birkaç kare.

Bunlar da yavrulardan son atlayan birkaç tombalak

son olarak da ikizlerimiz  :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Yorumlar için teşekür ederim dostlar, inşallah daha iyileri sizlerin olur. Hazır konu hortlamışken birkaç yeni fotoğraf eklemek istedim.

Mekandan birkaç kare.

Bunlar da en son yavrulardan atlayan birkaç tombalak

son olarak da ikizlerimiz  :)

Masallah.. gunay ısta buldun foto makinasını cek bakalım :) bekle bi geldigimde kümesinin birkac yerinde değişiklik yapcaz salmalar gecen konustugumuz sekle girebiliyor.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Gunay abi yine tablo gibi yaa cok guzeller masallah, en sondaki ikiliye bayildim. Yuvaliklarin guzelmis abi biraz bilgi verirmisin!

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Dünyada MEKAN ahrette İMAN derler. Dünyalığı yapmışsınız MAAŞALLAH. Daha ne olsun. Gıpta ile baktım resimlere. Allah benim gibi isteyip olmayanlarada versin diyeyim. MAAŞALLAH HEPSİNE.
Daha resim isteriz Günay BEY. Bu kadarla kandırmayın.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Yorum yazan tüm dostlara teşekür ederim.

Kemal SOYLU' Alıntı:
Gunay abi yine tablo gibi yaa cok guzeller masallah, en sondaki ikiliye bayildim. Yuvaliklarin guzelmis abi biraz bilgi verirmisin!
Kemal aga yuvalıkları amerikan su kontraplak kullanarak yaptık, dışını su bazlı beyaz yağlı boya ile boyadık...temizlik ve dezenfeksyon çok rahat oluyor. Kafes tarafına gelen delikli cepheyi boyamadık ama badana ile kireçledik. Yuvalık içini de kireçledik, içlerinde folluk olarak plastik folluk kullanıyoruz.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Ya abi hastayim senin su yaraticiligina :) illa farkli biseyler yapican demi :) bende yapayim bari oyle :)

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Her zamanki gibi kümesin..Kelimeler kifayetsiz kalıyor anlatmaya ama asıl takdiri gerçekten muhabbet kuşundan kusursuz ve eksizsiz şekilde anlaman ve bilmen.Senden o kadar çok şey öğrendik ustammm.....

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Murat TÜRKAY' Alıntı:
Her zamanki gibi kümesin..Kelimeler kifayetsiz kalıyor anlatmaya ama asıl takdiri gerçekten muhabbet kuşundan kusursuz ve eksizsiz şekilde anlaman ve bilmen.Senden o kadar çok şey öğrendik ustammm.....
Yorumun için teşekür ederim Murat hocam, estagfurulllah. İnşallah ay sonu İzmire hem fuara hem de yarışmaya ziyaretçi olarak katılıyorum ve İzmirli dostlarla yüz-yüze tanışma fırsatı yakalarım. Seninle tanışmak ve o güzelim kuşlarını ve üretimhaneni görmek isterim.

Kemal SOYLU' Alıntı:
Ya abi hastayim senin su yaraticiligina :) illa farkli biseyler yapican demi :) bende yapayim bari oyle :)
Kemal aga inşallah seninle de tanışma fırsatı yakalarız  :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Bengal ve Gökkuşağı İspinozularımdan birkaç kare  :)

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Maşallah Günay abi eminim bunlar da senin sayende krallar gibi yaşıyorlardır ;)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Kemal SOYLU' Alıntı:
Maşallah Günay abi eminim bunlar da senin sayende krallar gibi yaşıyorlardır ;)
sorma Kemalim, bazen babam diyor...oğlum bu kuşlara baktığın gibi bana da baksan 100 sene daha yaşarım, adam doğru söylüyor  :)

Behsat yaptı bir güzellik, bizi bu kuşlara iyice heveslendirdi şimdi de işin içinden çıkamıyor...hergün bu kuşlardan daha fazla ayarlaması için başının etini kemiriyorum  :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Ecrin TINAZ' Alıntı:
resimdeki kız kaç yaşında
soru çok ilginç geldiği için cevap yazmak istedim, yaşı 13...istemeye gelecekseniz bi 10 sene filan daha beklemen gerek. Birde tabii kuş işini brakman lazım, kuşçuya verecek kızımız yok. Benden örnek al...bak 40 yaşına girdim, kuş boku ile fazla haşır-neşir oldum bekar kaldım, ona göre  ::)