hakanefe06
Üyemiz
tek kelimeyle maaşallah..........
Masallah.. gunay ısta buldun foto makinasını cek bakalımGünay DÖNMEZ' Alıntı:Yorumlar için teşekür ederim dostlar, inşallah daha iyileri sizlerin olur. Hazır konu hortlamışken birkaç yeni fotoğraf eklemek istedim.
Mekandan birkaç kare.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunlar da en son yavrulardan atlayan birkaç tombalak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
son olarak da ikizlerimiz
![]()
Kemal aga yuvalıkları amerikan su kontraplak kullanarak yaptık, dışını su bazlı beyaz yağlı boya ile boyadık...temizlik ve dezenfeksyon çok rahat oluyor. Kafes tarafına gelen delikli cepheyi boyamadık ama badana ile kireçledik. Yuvalık içini de kireçledik, içlerinde folluk olarak plastik folluk kullanıyoruz.Kemal SOYLU' Alıntı:Gunay abi yine tablo gibi yaa cok guzeller masallah, en sondaki ikiliye bayildim. Yuvaliklarin guzelmis abi biraz bilgi verirmisin!
Yorumun için teşekür ederim Murat hocam, estagfurulllah. İnşallah ay sonu İzmire hem fuara hem de yarışmaya ziyaretçi olarak katılıyorum ve İzmirli dostlarla yüz-yüze tanışma fırsatı yakalarım. Seninle tanışmak ve o güzelim kuşlarını ve üretimhaneni görmek isterim.Murat TÜRKAY' Alıntı:Her zamanki gibi kümesin..Kelimeler kifayetsiz kalıyor anlatmaya ama asıl takdiri gerçekten muhabbet kuşundan kusursuz ve eksizsiz şekilde anlaman ve bilmen.Senden o kadar çok şey öğrendik ustammm.....
Kemal aga inşallah seninle de tanışma fırsatı yakalarızKemal SOYLU' Alıntı:Ya abi hastayim senin su yaraticiliginailla farkli biseyler yapican demi
bende yapayim bari oyle
![]()
sorma Kemalim, bazen babam diyor...oğlum bu kuşlara baktığın gibi bana da baksan 100 sene daha yaşarım, adam doğru söylüyorKemal SOYLU' Alıntı:Maşallah Günay abi eminim bunlar da senin sayende krallar gibi yaşıyorlardır![]()
soru çok ilginç geldiği için cevap yazmak istedim, yaşı 13...istemeye gelecekseniz bi 10 sene filan daha beklemen gerek. Birde tabii kuş işini brakman lazım, kuşçuya verecek kızımız yok. Benden örnek al...bak 40 yaşına girdim, kuş boku ile fazla haşır-neşir oldum bekar kaldım, ona göre :Ecrin TINAZ' Alıntı:resimdeki kız kaç yaşında