Maksat Muhabbet Olsun (34P 157 O. Sami ŞEN)

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN

Yeni sezon planlamalarına başladık.. Geçen seneden tecrübeli parçalı taşıyıcı erkeğimiz ve baskın parçalı yeni katılım dişimiz.. Allah herkese bol bereketli sezon nasip etsin..

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Çok şükür emeklerimizin karşılığını almaya başladık.. Maşallahınızı esirgemeyin.. Tekirdağ ve Kocaeli yarışmalarındaki derecelerim :

Akin11

Yeni Üyemiz
Adı
Akın
Soyadı
Aksöz
Herkese iyi geceler. Siteye yeni üye oldum fakat konu açamıyorum. Beceremedim bir türlü. Oyüzden buraya mesaj olarak yazdım. Konu sahibinden özür diliyorum o yüzden. :) Bu  konuda bana yardımcı olacak kimse varmı acaba?

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Akın AKSÖZ.' Alıntı:
Herkese iyi geceler. Siteye yeni üye oldum fakat konu açamıyorum. Beceremedim bir türlü. Oyüzden buraya mesaj olarak yazdım. Konu sahibinden özür diliyorum o yüzden. :) Bu  konuda bana yardımcı olacak kimse varmı acaba?
"forum"  alt taraftan açacağınız konuyla alakalı bölüme girin sağ üstteki "yeni konu" dan açabilirsiniz.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Arkadaşlar uzun süredir iş değişikliğim sebebiyle forumdan uzak kalmıştım. Cevap veremediğim mesajlar için özür dilerim. İşimle beraber üretimhanemi de İstanbuldan Konyaya taşıdım. 30 takım show jumbo ve farklı boyutlarda 10 takım tepeli ile üretime devam kısmetse..Herkese hayırlı üretimler..