MUHABBET KUŞLARINI KIZIŞTIRMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
bu konularda bende muzdaripim arkadaşlar bu aralar yenibir olay peşindeyim ne olduğunu ve ismini şimdilik size açıklamak istemiyorum bugün aldım yarın 3-4 takım kuşumda deneyeceğim kuşlarımda yan etki yaparmı yapmazmı deneyerek göreceğim 10 gün içinde kuşlar kendini gösterecek şuan ne olduğunu size söylemiyorum çünkü kuşlarınız zarar görebilir bu bir nevi üretimde kuşları hızlandırmak gibi birşey
Abi 10 gün sonra olumlu sonuç alırsan ve kuşlar zarar görmezse ismini bekliyoruz...

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
şahin bey ellerinize sağlık güzel bilgiler vermişsiniz E vitamini takviyeside yapmak lazım paylaşımlar için teşekkürler

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Keçiboynuzunun tozhaline getirip verilmesi daha basit gibi geliyor deneyip faydasınıda göreceğiz inşaallah.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşları kendi dogal yumurtlama ve eşleşme zamanından önce bazı vitamin ve takviyelerle yumurtlatmak yarardan cok zarar veriyor.cıkan yavrular saglıklı olmuyor yada cabuk ölüyor.cünkü anac kuş kendisi yavru.bakamıyor .

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
s.a  abilerim Allah nazardan korusun benımkılerınde maşallahı var 17/18 gunde yumurtadan cıkıyolar  yavrular daha yuvalıktan cıkmadan en az 3 tane daha  yavru kalıyo  bi daha  yumurtluyolar  duydugum bişiyi denemiştim kuru ekmegi pekmeze  bandırıp  tellere astım ve  havucu bol bol verdım maşallah 4-5 aylık kuslar bıle yumurtlamaya basladı  ama şu  keçi boynuzunu bende denemek istiyorum

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
aynen vallahi murat abi sen biz yesek 10 yumurtadan yapılmıs bi pasta  bilmem düz  duvara tırmanırmıyız  ama silipte gececegımız kesın  :D ;D

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
niye ilker  abi  ;D ;D  çözebilecek kabiliyetı  goruyomusun bende :) ;D

mia

Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
sirkeci
bence kuslar saglıklı ve bakımları duzenlı olduktan sonra kızdırıcı seylere gerk kallmıyor.muhabbet zaten muhabbetı seven bı hayvan:)

Hüseyin NANE

Takipçi Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
NANE
onlarda kızıştırmadan bi halt etmiyolar abiler böle giderse ben vcd ile tv yi kuracam karşılarına bide cd taktımmı . :p ... umudum ona kaldı artık

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Yahya SAYIN' Alıntı:
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
bu konularda bende muzdaripim arkadaşlar bu aralar yenibir olay peşindeyim ne olduğunu ve ismini şimdilik size açıklamak istemiyorum bugün aldım yarın 3-4 takım kuşumda deneyeceğim kuşlarımda yan etki yaparmı yapmazmı deneyerek göreceğim 10 gün içinde kuşlar kendini gösterecek şuan ne olduğunu size söylemiyorum çünkü kuşlarınız zarar görebilir bu bir nevi üretimde kuşları hızlandırmak gibi birşey
Evet sabırsızlıkla bende bekliyorum.
İlacın başarılı olursa sizin heykelinizi dikeriz Selahattin bey ;) ;)

Abi 10 gün sonra olumlu sonuç alırsan ve kuşlar zarar görmezse ismini bekliyoruz...

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Arkadaşlar ısrarla keçiboynuzu pekmezi diyorum. Sağolsun Tolga abimden bana benden size. Başka kızıştırıcı aramayın. Sadece deneyin sonucu görün.
4-4,5 aylık kuşlarım yumurtluyor. 3 çiftimde 7 şer yumurta yaptı. birinden 6 yavru aldım birinden 7. yavrusu yarın çıkacak 6 sı çıktı. diğeri 7 yumurta hepsi dolu ama hepsi oluşup bozulmuş yumurtalar attım bende. Kırıp kontrol ettim tabi. minik minik yavrucuklar kurumuş. İlk yavrularımı da bu şekilde almıştım. 6 aydır tık demeyen kuşlarım 1 hafta 10 güne yumurtlamaya başladı. Bütün kuşlarınıza verebilirsiniz. yavrulu yavrusuz farketmez. Ben haftada 3 gün mamalarına katıyorum. Deneyin diyorum sadece.

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Toz halinde satılan şekli var keçiboynuzunun, baharatçılarda bulabilirsiniz. çok ince çekilmiş oluyor zaten, tozlama yapar gibi kullanabilirsiniz onu ya da mama miktarına göre daha fazla.

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuşları kızıştırmaya ugraşıyoruz ama bunlar bir kızışacak eşleride yetmeyecek kafesleri parcalayıp ulan bunu sen istedin diye ?