blackdevil41
Uzman Üyemiz
geçmiş olsun
Tırnakları uzun.Ancak son sınıra gelmeden kesmiyorum.Zaten genelde uğraşıp kurtarıyorlardı.Bunda terslik olmuş tül öyle bir dönmüş dolanmışki ayağına anlatamam.enginersin' Alıntı:yavvv işte hiç görmek istemediğim bir olay çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim kuşunuza benmi yanlış gördüm tamda bakamadım ama kuşunuzun tırnakları çokmu uzundu ondanmı takıldı acaba vallaha içim parçalandı
Teşekkür ederim.Tülü çıkartmaktan ziyade ayrı bir kafese aldım zaten.İnşallah ayağını basar.Tek derdim bu şimdi...ilker ERTÜRK' Alıntı:GEÇMİŞOLSUN ÖNCELİKLE ARTIK TÜLÜ ÇIKAR KUŞ BİRKAÇGÜN SONRA NORMAL AYAĞINI BASAR
Teşekkür ederim.Kuşlar ayrı ayrı kafeslerde.Kafeslere tül yerine olabilecek her türlü alternatife açığım.hakan tuna' Alıntı:Geçmiş olsun kardeşim..
Bir de arkadaşlar tül yerine takılabilecek bişey var mı ?
Teşekkürler...
Teşekkür ederim.Manzarayı canlı gören biri olarak ne kadar üzüldüm ankarsınız beni.Tüneklerimin tamamı tahta.Kuşu salmadan alır almaz sağdan soldan bulduğum bir kafese koydum.Kafes kendi kafesi değil.Kendi salmada duruyor.Akşam şartlarını düzelttim.cihan aytan' Alıntı:çok büyük geçmiş olsun bugün beni üzen gördüğüm en kötü manzara inşallah yakın zamanda iyileşir bir tavsiyem olucak tüneklerinizi değiştirin yuvarlak tahta tünekler kullanın tahta tünekle tırnaklarının kendiliğinden orantılı kısalmasını sağlarsınız yuvarlak olması iyi kolay rahat tutunabşlesi için ideal olur ALLAH acil şifalar versin
Saolunhilmi akyldız' Alıntı:geçmiş olsun
SaolunAhmet Öndül' Alıntı:Geçmiş olsun.
Çok çok geçmiş olsun. Tül yerine şeffaf (PVC) plastiklerden kestirip kullanabilirsin. Zannedersenm peklamcılarda bulabilirsin.hakan tuna' Alıntı:Geçmiş olsun kardeşim..
Bir de arkadaşlar tül yerine takılabilecek bişey var mı ?
Teşekkürler...
Tellerden tırmanırken zorlanacak, çünki kendi yükünü taşıyan uzun tırnak kopmuş durumda.Zamanla acısı geçtikten sonra yanındaki tırnağını kullanmasını öğrenir. Merak etme.gozturk' Alıntı:Hareket kabiliyetinin zayıflaması aklımdaki handikap.
İsmail bey aklımda böyle birşey vardı uzun zamandır.Ancak tül kadar başarılı olmadığına şahit oldum.Değerlendireceğim.İsmail ODLUYURT' Alıntı:Çok çok geçmiş olsun. Tül yerine şeffaf (PVC) plastiklerden kestirip kullanabilirsin. Zannedersenm peklamcılarda bulabilirsin.
Mehmet abi düşüncelerime tercüman oldun.En önemli tırnak.Umarım sadece tırmanma problemi ile kalır.Mehmet Kıdır' Alıntı:Tellerden tırmanırken zorlanacak, çünki kendi yükünü taşıyan uzun tırnak kopmuş durumda.Zamanla acısı geçtikten sonra yanındaki tırnağını kullanmasını öğrenir. Merak etme.
Tırnak eksikliği kuşların yürümesine, tünekte durmasına ve çiftleşmesine engel olmaz bi kaç kuşum vardı öle. Bi kere kendim yavru kuşun ayağını temizlerken tırnağı sökülmüştü. Ağrıdan bi kaç gün tüneğe basmaz o ayağını karnına doğru çeker sonraki günler ağrı geçtikçe tüneğe tutunmaya başlar.gozturk' Alıntı:Mehmet abi düşüncelerime tercüman oldun.En önemli tırnak.Umarım sadece tırmanma problemi ile kalır.
Teşekkür ederim Can bey.CAN KARAKOÇ' Alıntı:Geçmiş olsun.
Saolun İsa bey,İsa YILMAZ' Alıntı:Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Şahin bey Teşekkür ederim.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Geçmiş olsun birkaç günde normale dönmeye başlar.
Gürhun bey,aynen dediğiniz gibi ayağı kendine çekiyor.Gürhun Ayaz' Alıntı:Tırnak eksikliği kuşların yürümesine, tünekte durmasına ve çiftleşmesine engel olmaz bi kaç kuşum vardı öle. Bi kere kendim yavru kuşun ayağını temizlerken tırnağı sökülmüştü. Ağrıdan bi kaç gün tüneğe basmaz o ayağını karnına doğru çeker sonraki günler ağrı geçtikçe tüneğe tutunmaya başlar.
Yaranın oraya terramycin deri merhemi alıp sürün, antibiyotik içeren bi merhemdir mikrop kapmasını önler. Eczaneden bepanten krem alın arada onuda sürün. Bepantende içeriğindeki maddeler sayesinde derideki hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlıyor ve yara daha çabuk zamanda geçiyor.gozturk' Alıntı:Gürhun bey,aynen dediğiniz gibi ayağı kendine çekiyor.
İşin kötü tarafı bugün ayağı çok kanamış.Hanım haber verdi.Pıtır pıtır kan akıyormuş.Ayağına zorda olsa birşeyler sardık.Çıkartmaya çalışıyor.Yemdende kesildi.Elle beslemeye çalışıyorum.Bakalım süreç sıkıntılı geçiyor.