Coşkun Ödemir
Uzman Üyemiz
Bu arada Selahattin Abi siz yerli kuş mu besliyorsunuz.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
oraya herkes takılıyor, orası yemlik kısmı.muratyigit' Alıntı:merhaba. yuvalığın üstündeki küçük çekmece ve yandan bakıldığından beyaz boşluk/ray gibi görünen yer ne için kullanılmaktadır? teşekkürler.<divclass="msgbox">Nofilesuploaded!</div>
Kum dur..cihan aytan' Alıntı:selahattin abi maaşallah nazar değmesin abi bişey sorucam bu yemliklerin içinde beyaz birşey var onedir acaba ?
evet oralara 30 cm uzun yemlik kullanıyorumepopeus' Alıntı:selahattin bey mükemmel bir üretim haneniz var herşey düşünülmüş. gerçekten bu işe başlayanlar için çok güzel bir örnek siniz benim nacizane bir iki sarum olacak.
boxlarda yuvalık üstünde bir bölüm var oacaba oraya ne koyuyorsunuz merak ettim bazı resimlerde yem ve kum aşşağıda yemliklerde gördüm yanılmıyorsam. orayada ayrıca uzun yemlikmi koyuyorsunuz.
Cihan o kısımlar 30 cm lik italyan yemlik yeri hani salmalara koyulan tiplerdencihan aytan' Alıntı:selahattin abi tekrar maşallah deyip bir şey sorabilirmiyim abi yuvalıkların üstündeki küçük bölmelerde yuvalık kapaklarını bağladığın kapalı bölme nedir,ne olarak kullanıyorsun?öğrenmek isteriz!..