SELAMLAR ( Yahya SAYIN )

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Muhabbetkusuüreticileri.org sitesine kendime göre bazı sebeplerden dolayı yaklaşık  üç ay kadar girmeme hususnunda karar almıştım.Ancak Selahattin abinmin ve bazı kıramayacagım arkadaşlarımın istegi üzerine tekrar Muhabbetkuşuüreticileri.org ailesi arasında olma kararı almış bulunmaktayım.Beni tanıyan eski dostlarıma ve benden sonra yeni üye olmuş tüm arkadaşlara Selamlar, iyi paylaşımlar...Yahya SAYIN  Antalya

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
erbay' Alıntı:
hoşgeldiniz aileye yahya bey.Uzun zaman yoktunuz ilgimi çekti sizin yokluğunuz sizin gibi değerli ve kaliteli insanın siteye büyük katkısı vardı tekrar tekrar hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim Erbay bey...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yahya kardeşim hoş geldin safa getirdin
Seni  tekrar  aramızda görmek çok güzel     
Tüm  arkadaşlarımızın seni özlediklerine inanıyorum                               

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu site gerçekten kaliteli insanların bir çatı altında toplandığı bir yerdir.yahya beyde bu kalitade bir arkadaşımızdır.ben tekrar dönmesine çok sevindim.heleki gülüçük ve artı 1 lerini çok özledim.tekrar hoşgeldin.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Yahya kardeşim hoş geldin safa getirdin
Seni  tekrar  aramızda çok güzel     
Tüm  arkadaşlarımızın özlediklerine inanıyorum                             
Çok teşekkür ederim Selahattin abicim...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
bu site gerçekten kaliteli insanların bir çatı altında toplandığı bir yerdir.yahya beyde bu kalitade bir arkadaşımızdır.ben tekrar dönmesine çok sevindim.heleki gülüçük ve artı 1 lerini çok özledim.tekrar hoşgeldin.
Çok teşekkür ederim Zeki kardeş, Allah razı olsun...:)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Aramıza dönüşünüze sevindim Yahya kardeşim.Arkadaşlar arasında kırgınlık olmamalı.Zaten Yılmaz Kurşun kardeşimiz aramızdan ayrıldı  :(  en azından senin dönüşün bir teselli oldu.    :)

motifcan

Uzman Üyemiz
Güzel sitemizde bilgili,tecrübeli ve kaliteli abilerimizden birisin,yeniden aramıza hoşgeldin yahya abi :)

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
mustafa karaeli' Alıntı:
Aramıza dönüşünüze sevindim Yahya kardeşim.Arkadaşlar arasında kırgınlık olmamalı.Zaten Yılmaz Kurşun kardeşimiz aramızdan ayrıldı  :(  en azından senin dönüşün bir teselli oldu.    :)
Teşekkür ederim Mustafa bey...

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
abi hoşgeldiniz tekrardan aramıza biz cok büyük bir aileyiz bizi birbirimizden ayırmak kolay değildir abi sizi tekrar görmek mutluluk verici