FAHRÜYEALYA
Uzman Üyemiz
Allah'a Emanet..Bol yavru dilerim....
tüyleri kadar yavru alırsın inşallahSami ŞEN' Alıntı:Öncelikle herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim..Yavru alabilirsek ne alaa tabi ama önceliğimiz hayvanları hakkettikleri gibi besleyebilmek.. Oktay abi uyarın için sağol, yakından bakınca dişi olduğu daha da belli oluyor hem erkekle olan ilişkileri de açık bi şekilde dişi olduğunu ortaya koyuyor...
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Maşaallah. Allah nazarlardan korusun
İnşallah Uğur Bey..Şuan çiftim sürekli yuvaya girip çıkıyor, dişi tüydeydi çıktı sayılır, bakalım beklentilerimizi karşılayacaklar mıUğur MOGAN' Alıntı:Hayirli olsun. Ustam kuslarina bayildim. İns ayni renk ve ozelliklerde bulursam bende bir cift temin edicem. Ya da bu kuslarinin yavrulari olursa haberim olsun. Belki senden bu kuslarin yavrusundan temin edebilirim.
Yavuz Bey kuşun çeresi iyice netleşti son bir aydır..dişiliğine şüphem yok, hatta çiftleşme aşamasında sayılır..bugün evde değilim ama bi fırsat bulduğumda son halini de ekleyeyim..İlginiz için ayrıca teşekkür ederim..Yavuz ALPTEKİN' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar ama bana dişi dediğiniz kuş erkek gibi geldi daha net bir resmi varsa eğer eklermisiniz
Hakan DEMİR' Alıntı:Maşallah çok güzeller...Tüyü kadar yavrularını alırsınız inşallah