Show Jumbo Çiftim ( Osman Sami ŞEN)

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Sami ŞEN' Alıntı:
Öncelikle herkese güzel dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim..Yavru alabilirsek ne alaa tabi ama önceliğimiz hayvanları hakkettikleri gibi besleyebilmek.. Oktay abi uyarın için sağol, yakından bakınca dişi olduğu daha da belli oluyor hem erkekle olan ilişkileri de açık bi şekilde dişi olduğunu ortaya koyuyor...
tüyleri  kadar yavru alırsın inşallah

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Maşaallah efendim, güzel çift. Sağlıklı yavrular dilerim.

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Hayirli olsun. Ustam kuslarina bayildim. İns ayni renk ve ozelliklerde bulursam bende bir cift temin edicem. Ya da bu kuslarinin yavrulari olursa haberim olsun. Belki senden bu kuslarin yavrusundan temin edebilirim.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Uğur MOGAN' Alıntı:
Hayirli olsun. Ustam kuslarina bayildim. İns ayni renk ve ozelliklerde bulursam bende bir cift temin edicem. Ya da bu kuslarinin yavrulari olursa haberim olsun. Belki senden bu kuslarin yavrusundan temin edebilirim.
İnşallah Uğur Bey..Şuan çiftim sürekli yuvaya girip çıkıyor, dişi tüydeydi çıktı sayılır, bakalım beklentilerimizi karşılayacaklar mı :)

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Sizin adiniza cok sevindim. İns disi kusunuzun gibi yavrunuz olursa ve satmayi dusunurseniz bende dusunebilirim.

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
Yavuz ALPTEKİN' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar ama bana dişi dediğiniz kuş erkek gibi geldi daha net bir resmi varsa eğer eklermisiniz
Yavuz Bey kuşun çeresi iyice netleşti son bir aydır..dişiliğine şüphem yok, hatta çiftleşme aşamasında sayılır..bugün evde değilim ama bi fırsat bulduğumda son halini de ekleyeyim..İlginiz için ayrıca teşekkür ederim..

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Maşallah çok güzeller. Tüyleri kadar yavru almanız dileği ile..