SÖĞÜT KEYFİ

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/SdF0Mk66UW0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
okaliptus sevdiklerini biliyoruz ama söğüt ağacını ilk defa gördüm.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ON NUMARA OKALİPTUS BULAMAYAN ARKADAŞLARIMA TAVSİYEMDİR.ZARARI YOKTUR.BEN HAFTADA 1 KEZ ASIYORUM DALLARI SALMAYA ÇILDIRIYORLAR...

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
yurt dışında verildiğini duydum

herman41

Üyemiz
Adı
faruk
Soyadı
çelik
çok güzel yiyorlar 1 muhabbet için ne kadar veriyorsun nasıl veriyorsun anlatırmısın birazcık.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
afrika da arslanlar yaralandıkları zaman  yaralı bölgeyi söğüt ağacına sürtürler . söğüt ağacı doğal salisilik asit içerir . bu madde ağrı kesicidir . ve aspirin in ham maddesidir. yarasın mubişlere

herman41

Üyemiz
Adı
faruk
Soyadı
çelik
4-5 aylık kusa zararı olurmu ne zamaan ağaçtan kesilmelidir ??

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
afrika da arslanlar yaralandıkları zaman  yaralı bölgeyi söğüt ağacına sürtürler . söğüt ağacı doğal salisilik asit içerir . bu madde ağrı kesicidir . ve aspirin in ham maddesidir. yarasın mubişlere
Uyuşturucu etkisi kuşlarda kafa yapmasın  :D  :D  scared

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
Şevket usta şimdi cok acaip ilginç birşey söyledin...bunu aslında dalıp bir araştırmak lazım, bence faydalı olur. Söğütler çeşitli familialardan geliyor (Ak Söğüt, Kıvrım Söğüt, Salkım Söğüt gibi). Hangi familiadan olduğu ve bu etkiyi hangi türün yaptığını ve faydalı olanın latince adını bulabilirmisin vaktin olursa? ... örneğin, familiası - Salicaceae ve latince adı - Salix alba gibi.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Şevket usta şimdi cok acaip ilginç birşey söyledin...bunu aslında dalıp bir araştırmak lazım, bence faydalı olur. Söğütler çeşitli familialardan geliyor (Ak Söğüt, Kıvrım Söğüt, Salkım Söğüt gibi). Hangi familiadan olduğu ve bu etkiyi hangi türün yaptığını ve faydalı olanın latince adını bulabilirmisin vaktin olursa? ... örneğin, familiası - Salicaceae ve latince adı - Salix alba gibi.
bir araştırayım günay usta bayer firmasının ilk olarak aspirini bu şekilde ürettiğini biliyorum yani ilk yapılışı bu ağaçtan