Şov Jumbo Damızlıklarım (Gürhun Ayaz) (09.04.2012)

trean

Üyemiz
Web sitesi
www.modatasarim.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Tuncay
Gürhun bey öncelikle size teşekkür ederim foruma gerçek show jumbo kuşlarını tanıtmış oldunuz. Kuşlarınıza maşallah hepsi birbirinden güzel ve vasıflı. tekrardan MAŞALLAH..

Yücel Görgün

Takipçi Üyemiz
Adı
Yücel
Soyadı
Görgün
Hay maaşallah.Allah nazarlardan korusun.İzmşir de ne cevherler ne üstatlar varmışş haberimiz yokmuş.Tekrar maaşallah Gürhun bey.

AYDIN CELÜKER

Takipçi Üyemiz
Adı
AYDIN
Soyadı
CELİKER
41 KERE MASALALLAH TÜYLERİ KADAR YAVRU ALIRSINIZ İNSALLAH  SHOW JUMBO BUMUDUR BENCE BUDUR BİZİM JUMBO DİYE BESLEDİĞİMİZ KUŞLAR BUNLARIN YANINDAN BİLE GECEMEZ GERÇEKTEN ÇOK HARİKALAR ALLAH NAZARDAN KORUSUN BOL BOL TORUN VERSİN İNSALLAH  alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
MAŞALLAH  ÇOK GÜZELLER.TEBRİK EDERİM.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
insanın ağzı açık kalıyor böylesi güzel kuşları gördüğü zaman. Allah nazarlardan korusun maşallah maşallah, olağanüstü kuşlar. sarı çekinik parçalı ve beyaz çekinik parçalılara bayıldım

ayhangorguc

Takipçi Üyemiz
Adı
Emir
Soyadı
Demir
Kuşların güzelliği bir tarafa , sizin resim çekmedeki ustalığınız ayrı bir güzellik, vesikalık resim gibi olmuş hepsinin arkasında mavi fon...  nenenene  hayırlı üretimler

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Maşallah muhabbet degil canavar bunlar.Ben ilk defa bu kadar kaliteli jumbolar görüyorum,tebrikler.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
maşallah izmirde böyle kuşların olması beni şaşırttı süper ötesi birde bu kanlar kimin kanı merak ettim allah bol yavru almayı nasip etsin

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
İlyas MERDİN' Alıntı:
maşallah izmirde böyle kuşların olması beni şaşırttı süper ötesi birde bu kanlar kimin kanı merak ettim allah bol yavru almayı nasip etsin
Çoğu yabancı bilezik. Sabit kan yok, elimizdeki imkanlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Rolf Amthor, Andreas Schaible, Peter Tornseifer vs. gibi bildiğim bi kaç üreticinin kuşu var elimde, diğerlerinin üreticileri bilmiyorum.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Resessif pied diyorum başkada bir şey demiyorum. Aga ne yaptın sen ya.. O çekinik parçalılar n öyle  ;D

Hey MAŞŞALLAH BİNLERCE KEZ... ALLAH TÜYLERİ KADAR CAN PEKLİĞİ VERSİN.

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Oğuz DENİZ' Alıntı:
Resessif pied diyorum başkada bir şey demiyorum. Aga ne yaptın sen ya.. O çekinik parçalılar n öyle  ;D

Hey MAŞŞALLAH BİNLERCE KEZ... ALLAH TÜYLERİ KADAR CAN PEKLİĞİ VERSİN.
Sağol oğuz ben çekinik parçalı hastasıyım ama fazla denk gelmiyordu piyasada bana. Bu sene kadroya baya bi çekinik parçalı kattım. Fotosunu koymadığım bi 9-10 tane çekinik parçalı daha var elimde. Çekinik parçalılar üzerinede çalışıcam bu sene, elimdeki malzeme ile dahada vasıflı çekinik parçalılar çıkarıcam inşallah Allahın izniyle.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Allah yardımcın olsun... Hatırlarsın sirkecide güray sen ben tatlı yerken lafı geçmişti çekinik parçalıların. Sen o zamanda söylemiştin ama hatırladığım kadarıyla fazla yok demiştin. Şimdi kadro çok sağlam. Umarım hakettiğin yavruları alırsın.. Tekrar tekrar maşallah..

Görüşmek üzere kendine iyi bak :) Yaza gelirsen istanbula haberleşelim. Özlettin kendini  :)

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Oğuz DENİZ' Alıntı:
Allah yardımcın olsun... Hatırlarsın sirkecide güray sen ben tatlı yerken lafı geçmişti çekinik parçalıların. Sen o zamanda söylemiştin ama hatırladığım kadarıyla fazla yok demiştin. Şimdi kadro çok sağlam. Umarım hakettiğin yavruları alırsın.. Tekrar tekrar maşallah..

Görüşmek üzere kendine iyi bak :) Yaza gelirsen istanbula haberleşelim. Özlettin kendini  :)
Nasip oğuz gelirsem mutlaka görüşürüz hadi kal sağlıcakla.