keta
Uzman Üyemiz
alkisd
Salih ÖZKAN' Alıntı:Maşallah. Allah nazardan saklasın süper kuşlar
Salih ÖZKAN' Alıntı:Maşallah. Allah nazardan saklasın süper kuşlar
Çoğu yabancı bilezik. Sabit kan yok, elimizdeki imkanlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Rolf Amthor, Andreas Schaible, Peter Tornseifer vs. gibi bildiğim bi kaç üreticinin kuşu var elimde, diğerlerinin üreticileri bilmiyorum.İlyas MERDİN' Alıntı:maşallah izmirde böyle kuşların olması beni şaşırttı süper ötesi birde bu kanlar kimin kanı merak ettim allah bol yavru almayı nasip etsin
Sağol oğuz ben çekinik parçalı hastasıyım ama fazla denk gelmiyordu piyasada bana. Bu sene kadroya baya bi çekinik parçalı kattım. Fotosunu koymadığım bi 9-10 tane çekinik parçalı daha var elimde. Çekinik parçalılar üzerinede çalışıcam bu sene, elimdeki malzeme ile dahada vasıflı çekinik parçalılar çıkarıcam inşallah Allahın izniyle.Oğuz DENİZ' Alıntı:Resessif pied diyorum başkada bir şey demiyorum. Aga ne yaptın sen ya.. O çekinik parçalılar n öyle ;D
Hey MAŞŞALLAH BİNLERCE KEZ... ALLAH TÜYLERİ KADAR CAN PEKLİĞİ VERSİN.
Nasip oğuz gelirsem mutlaka görüşürüz hadi kal sağlıcakla.Oğuz DENİZ' Alıntı:Allah yardımcın olsun... Hatırlarsın sirkecide güray sen ben tatlı yerken lafı geçmişti çekinik parçalıların. Sen o zamanda söylemiştin ama hatırladığım kadarıyla fazla yok demiştin. Şimdi kadro çok sağlam. Umarım hakettiğin yavruları alırsın.. Tekrar tekrar maşallah..
Görüşmek üzere kendine iyi bakYaza gelirsen istanbula haberleşelim. Özlettin kendini
![]()