TOPLANTI TARİHİ VE SAATİ ( ŞEVKET ÇAĞLAR )

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Kemal SOYLU' Alıntı:
İZmir'li üreticeler olarak bir buluşma ayarlayalım diyorum. Küçük büyük üretimhanesi olan farketmez bu platformda buluşabildiğimize göre İzmirde merkezi bir nokta belirleyip bir buluşma ayarlayalım. Az önce Şvket abinin yanındaydım o da destekledi. Burdan msj laşma ile biraz zor olacak bu birleşme. BİR DE EN AZINDAN İZMİRLİ ÜRETİCİLER PROFİLLERİNE İZMİR DİYE YAZARLARSA KİMLERİN İZMİRDE OLDUĞUNU DAHA RAHAT ANLARIZ.
Evet arkadaşlar İzmir'de ikamet eden üretim yapan arkadaşlar bir gün belirleyelim buluşma için. Buyrun fikirlerinizi bekliyoruz;
onemli olan gün yer saat biri organize ederse elbette geliriz

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
EVET İZMİRLİ ARKADAŞLAR HAYDİ YAHU BİR BULUŞMA AYARLAYACAĞIZ ALT TARAFI!
ALİ HOCAM ŞEVKET HOCAM VE BEN DIŞINDA KİMSE YOK MU?

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
evet arkadaşlar telefon numaram 0 507 238 89 77 buluşmak isteyen arkadaşlar ister beni arasınlar ister özelden mesaj bıraksınlar . görüşelim . gün yer ve saati ayarlıyalım. bana ulaşamayan arkadaşlar KEMAL SOYLU arkadaşımızada ulaşabilirler yada bu topic altında belirtebilirler.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Sanırım bu saatten sonra yarın için randevulaşmak için geç kaldık.
Haftaya cumartesi ya da pazar görüşmek üzere diyelimmi.?
Tam buluşma günü saati ve yerini en son CUMA günü belirleriz.
Organizasyon için Şevket Abim koordinatör sen ol büyüğümüz olarak.

KATILANLAR:
1-Şevket ÇAĞLAR 0 507 238 89 77
2-Ali AYDIN
3-Serkan SEVİŞ
4-Kemal SOYLU 0553 4776959

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Bülent BAĞ' Alıntı:
İkinci defa alıntı yaptım. Çünkü dün Günay Abi ile de konuştuk. İzmir bu işin merkezi. Nedeni ise çok üretici olması. Şimdi yorumlarda okuduğum ve gelmeyen yorumlardan anladığım kadarıyla, İzmir'deki bu durumun bölgesel olduğu düşünülüyor. Bu durum anadolu ve İstanbul'u da etkiledi veya etkileyecek. Çünkü herkes burayı örnek verip fiyatları belirliyor veya belirleyecek. Çözüm önerisi olan arkadaşları can kulağıyla dinliyoruz. Ateş önce düştüğü yeri yakıyor. Sonra yayılıyor. Ateş size gelmeden bu ateşi söndürelim derim.
[/quoteBÜLENT ; bu iş en başta istanbulu etkileyecek . neden dersen bu gün üretimhaneme kuş toplayıp istanbula gönderen bir kişi geldi . bana verdiği fiyat 6 tl . istanbula göndereceği fiyat 8 veya 10 tl . benden çıktıktan sonra bir kaç yere daha uğrayacaklardı. piyasadan topladıkları kuşlar pazartesi günü İSTANBUL da . gerisini sen yaz.                                        BU ARADA BEN KUŞLARIMI VERMEDİM. AMA İLLAKİ VEREN ÇIKACAK .

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
BÜLENT ; bu iş en başta istanbulu etkileyecek . neden dersen bu gün üretimhaneme kuş toplayıp istanbula gönderen bir kişi geldi . bana verdiği fiyat 6 tl . istanbula göndereceği fiyat 8 veya 10 tl . benden çıktıktan sonra bir kaç yere daha uğrayacaklardı. piyasadan topladıkları kuşlar pazartesi günü İSTANBUL da . gerisini sen yaz.                                        BU ARADA BEN KUŞLARIMI VERMEDİM. AMA İLLAKİ VEREN ÇIKACAK

Olympos35

Yeni Üyemiz
Adı
Görkem
Soyadı
Şengül
Cumartesi yada pazar günü akşam 8den sonra işten çıkmış oluyorum pazartesi günleri ise rutin izinlerim var eğer ki akşam saatlerinde bu toplantı yapılacaksa bende gelmek istiyorum,sizler kadar bu işte bilgi sahibi olamasamda yeni başlasamda salma kümesimde çok ilgileniyorum ben herşeye varım sizlerle abilerim,kardeşlerim..

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
gelen istek üzerine 29 - 12 2012 akşamı toplanmayı düşünüyoruz ..... yer kararlaştırıldığında bu topik altında yayınlanacaktır.

Olympos35

Yeni Üyemiz
Adı
Görkem
Soyadı
Şengül
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
gelen istek üzerine 29 - 12 2012 akşamı toplanmayı düşünüyoruz ..... yer kararlaştırıldığında bu topik altında yayınlanacaktır.
@ Sizlerleyim abilerim ..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
BÜLENT ; bu iş en başta istanbulu etkileyecek . neden dersen bu gün üretimhaneme kuş toplayıp istanbula gönderen bir kişi geldi . bana verdiği fiyat 6 tl . istanbula göndereceği fiyat 8 veya 10 tl . benden çıktıktan sonra bir kaç yere daha uğrayacaklardı. piyasadan topladıkları kuşlar pazartesi günü İSTANBUL da . gerisini sen yaz.                                        BU ARADA BEN KUŞLARIMI VERMEDİM. AMA İLLAKİ VEREN ÇIKACAK
6 lira mı, desene bu işi brakma vakti artık gelmiş...bana biri gelip arkadaş kuşlarını 6 liradan alcam dese o adama 6 saat boyunca küfrederim.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
6 lira mı, desene bu işi brakma vakti artık gelmiş...bana biri gelip arkadaş kuşlarını 6 liradan alcam dese o adama 6 saat boyunca küfrederim.
HALA ŞOKTAYIM GÜNAY USTA ŞOKTAN ÇIKINCA DEDİĞİNİ YAPARIM :D

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
evet arkadaşlar telefon numaram 0 507 238 89 77 buluşmak isteyen arkadaşlar ister beni arasınlar ister özelden mesaj bıraksınlar . görüşelim . gün yer ve saati ayarlıyalım. bana ulaşamayan arkadaşlar KEMAL SOYLU arkadaşımızada ulaşabilirler yada bu topic altında belirtebilirler.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
Sizin hatanız böyle bir DANGALAGI üretimhanenize sokup muhatap olmanız.Ne oldugu belirsiz  bu bir kaç çakal ne zamandan beri izmirin kuş piyasasını belirlemeye başladı...Kimse canını sıkmasın,1-2  çakaldanda korkup üretimi bırakmasın....

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Baybora DERİCİ' Alıntı:
Sizin hatanız böyle bir DANGALAGI üretimhanenize sokup muhatap olmanız.Ne oldugu belirsiz  bu bir kaç çakal ne zamandan beri izmirin kuş piyasasını belirlemeye başladı...Kimse canını sıkmasın,1-2  çakaldanda korkup üretimi bırakmasın....
BORA USTA ; çok haklısın ne diyeyim .  ama bu çakallardan izmirde çok var. bende bir umut elimde fazla kuşları veririm demiştim . ne yapalım biraz daha yem yedirip fırtınanın dinmesini bekliyeceğiz. bende bu çakallara ortalığı kaptırmayalım diye arkadaşları buluşup konuşmaya davet ediyorum . en azından biz üreticiler burada kooperatif kuramasak bile kollektif bir çalışmayla bir şeyler yapabiliriz umudundayım.değerli fikirlerinize ve yol göstericiliğinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. katkılarınızı bekliyoruz.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Bugün itibarıyla yuvalıklarımı çıkarıyorum. Elimdeki yavrular satıldıktan ve bu iş nereye gidiyor tam netleştikten sonra devam edip etmemeyi düşüneceğim. Herkese teşekkürler

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
iki gündür konuyu takip ediyorum herkasin yazdığını okudum ama biz ne yaparsak yapalım bu işin suyu çıkmış herkes muhabbet kuşu üreticisi olmuş.bugün öyle bir pazara gideyim dolaşayım dedilm muhabbet kuşundan geçilmiyor adam bağırıyo geeel geeeeeel muhabbet 10tl diye 7 lira versen elinde kalacak...bence bu piyasanın atar damarı izmir kuş pazarı adam gelip 7,8,9,10liraya kuş satarsa tabiki piyasa düşer bu işin en güzel çözümü o pazara gelip 10tl ye kuş veren salakları ikna edip en az 4 hafta pazara kuş getirmemeye ikna edecen bak ozaman piyasa nasıl yükseliyo hepimiz görecez ama bu uygulamayı izmirde yaptıracak adam lazım nebileyim başkanı filan birileri ön ayak olması lazım milleti ikna etmesi lazım....ama ben izmirde bu işe el atacak adam gibi bir başkan göremiyorum işleri güçleri kolpa......

motokurye

Takipçi Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
seviş
Ali ÜNAL' Alıntı:
iki gündür konuyu takip ediyorum herkasin yazdığını okudum ama biz ne yaparsak yapalım bu işin suyu çıkmış herkes muhabbet kuşu üreticisi olmuş.bugün öyle bir pazara gideyim dolaşayım dedilm muhabbet kuşundan geçilmiyor adam bağırıyo geeel geeeeeel muhabbet 10tl diye 7 lira versen elinde kalacak...bence bu piyasanın atar damarı izmir kuş pazarı adam gelip 7,8,9,10liraya kuş satarsa tabiki piyasa düşer bu işin en güzel çözümü o pazara gelip 10tl ye kuş veren salakları ikna edip en az 4 hafta pazara kuş getirmemeye ikna edecen bak ozaman piyasa nasıl yükseliyo hepimiz görecez ama bu uygulamayı izmirde yaptıracak adam lazım nebileyim başkanı filan birileri ön ayak olması lazım milleti ikna etmesi lazım....ama ben izmirde bu işe el atacak adam gibi bir başkan göremiyorum işleri güçleri kolpa......
kus pazarinida semt pazarlari gibi kiralik yapsalar vergi alsalar o paralara satabilceklermi acaba

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Ali ÜNAL' Alıntı:
+1 ALİ KARDEŞİM ; bende bu yüzden arkadaşlarla toplanalım . görüşelim herkes fikirlerini söylesin istiyorum . ne güzel yazmışsın bu piyasanın atardamarı İZMİR diye buradan toplanan kuşlar İSTANBUL ANKARA ve sahil kesiminden ANTALYA ya kadar gidiyor. hatta UŞAK AFYON DENİZLİ ve AYDIN ada ..... yeni yasa yürürlüğe girince petshop pazarı dahada daralacak buradan daha fazla kuş şehir dışına gidecek ..... felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama durum bunu gösteriyor ...... maalesef o kadar okuyan insan var bu topik altında bile fikrini yazmıyor ..... yazık ........ diyecek bir söz yok.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
İzmir nasıl oldu da işi buraya kadar getirdi hayret valla.Başka yerlerde kuş bakılmıyor mu bakılıyor.İnsan verim almak için kuş sayısını arttıracağına,elindeki kuşlardan alacağı verimi arttırmaya çalışsa tüm gelir gideri ona göre düzelir.Ama insanımız bunlara kafa yormak yerine çok kuş,şöyle böyle bir verim sonunda gelsin paralar gözüyle bakıyor.Hal böyle olunca herkes çakallık peşine düşüyor.Şimdi bu yasa falan ne olacaksa benim gibi evinin bir odasını ayırmış biri kuşlarını üretemeyek mi? İllaki eşe dosta mı satmak kalıyor geriye.Üretimhane vs sorun değil açılır da.Misal Çanakkale gibi bir yerde zaten 7-8 petshop var.Talep olsa dükkan da var zaman da ama bunların kaçı kaç kişiye yetecek.Ordan burayı batırdılar valla bravo...