Yaşar yılmaz
Uzman Üyemiz
- Adı
- Yaşar
- Soyadı
- Yılmaz
valla sularını değiştirmeye üşeniyorum ama selahattin beyin adamları var bu işler tek başına olacak işler değil
Kemal AKBULUT' Alıntı:BILEN VAR BILMEYEN VAR YAPAN VAR YAPMAYAN VAR SLM
Münah ÖZOĞLU' Alıntı:Allah kolaylık versin.Böylesi bir üretimhanede böylesi güzel bir temizlik olması çok doğal.İhmale gelmez bence.
arkadaşlar her şey sistematik bir şekilde olursa dezenfekte ilaçlama bakım gibi uyguladığınız işlemler daha kısa sürede ve daha az enerji sarfiyatı ile olmaktadır 100 kuş içinde 500 kuş içinde bu asla unutulmamalı selahattin abimiz bu sistemi tutturmuş şekilde allah bozmasın o yüzden onun izlediği bir yol plan var bu plan çerçevesi içerisinde çok kısa süreler için daha atik ve daha az zaman sarfiyatı ile bu sistemi korumaktadır biz üreticiler canlı beslemekteyiz insan nasıl ki yağlı tabakta yemek yemez ise bu canlılarda öyledir bende 150 kafes var 40 adet 4'lü kafes var ve bu kafesleri yan yana koyarım önce ilaçlı su hazırlanır ve fırça yardımı ile kafesleri boyar gibi bu ilaçlı suyu kafeslere yediririm daha sonra bu kafesleri tazdikli sıcak su ile yıkarım bu benim 1 günümü almakta 150 kafesin dezenfektesi ve şu unutulmamalı HER TEÇHİZATI YEDEKLİ KULLANIN KAFES SAYISI FAZLA İSE elinizin altında temiz bir yedek bulunsun. . . Mesela suluğu bulaşık makinesine dizmek ve almak zamanımı alır. . .Haftada 1 Kez çamaşır suyu eklerim makineye sıcak su ile yıkanmış olur.Mustafa KÖKSOY' Alıntı:Arkadaşlar benim 15 kafesim var suluklarını günlük altlarını da 2 güne bir temizlediğim için sıkıntı olmuyor tabiki selahattin abiye allah sabır versin kolay değil.