Üretimhane senelik genel temizliği

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
valla sularını değiştirmeye üşeniyorum ama selahattin beyin adamları var bu işler tek başına olacak işler değil

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
münah bey bizde günlük,15 günlük,aylık olarak temizliği katagori şeklinde ayarladık bu senelik deyiminide mecburiyetten yaptık kuşları yeni kısma taşıdık bu üretimhane boşalınca mecburi köklü bir dezen ve temizlik şart olmuştu onu paylaşmıştım

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Arkadaşlar benim 15 kafesim var suluklarını günlük altlarını da 2 güne bir temizlediğim için sıkıntı olmuyor tabiki selahattin abiye allah sabır versin kolay değil.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Mustafa KÖKSOY' Alıntı:
Arkadaşlar benim 15 kafesim var suluklarını günlük altlarını da 2 güne bir temizlediğim için sıkıntı olmuyor tabiki selahattin abiye allah sabır versin kolay değil.
arkadaşlar her şey sistematik bir şekilde olursa dezenfekte ilaçlama bakım gibi uyguladığınız işlemler daha kısa sürede ve daha az enerji sarfiyatı ile olmaktadır 100 kuş içinde 500 kuş içinde bu asla unutulmamalı selahattin abimiz bu sistemi tutturmuş şekilde allah bozmasın o yüzden onun izlediği bir yol plan var bu plan çerçevesi içerisinde çok kısa süreler için daha atik ve daha az zaman sarfiyatı ile bu sistemi korumaktadır biz üreticiler canlı beslemekteyiz insan nasıl ki yağlı tabakta yemek yemez ise bu canlılarda öyledir bende 150 kafes var 40 adet 4'lü kafes var ve bu kafesleri yan yana koyarım önce ilaçlı su hazırlanır ve fırça yardımı ile kafesleri boyar gibi bu ilaçlı suyu kafeslere yediririm daha sonra bu kafesleri tazdikli  sıcak su ile yıkarım bu benim 1 günümü almakta 150 kafesin dezenfektesi ve şu unutulmamalı HER TEÇHİZATI YEDEKLİ KULLANIN KAFES SAYISI FAZLA İSE elinizin altında temiz bir yedek bulunsun. . . Mesela suluğu bulaşık makinesine dizmek ve almak zamanımı alır. . .Haftada 1 Kez çamaşır suyu eklerim makineye sıcak su ile yıkanmış olur.