mus elalan
Uzman Üyemiz
- Adı
- mustafa
- Soyadı
- elarlsan
Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:çok güzel olmuş hayırlı olsun kafeslerde ızgara olsa daha iyi olurmuş
Yalçın YILMAZ' Alıntı:Maşallah güzel bir yer yapmışsınız. Güle güle bol yavrular almanız dileğimle. Benim nacizhane fikrim keşke kafeslerinde altlarında ortadaki salma gibi ayak olsa idi. Hem kuşlar biraz yüksekde olurdu bana göre yumurta performansını arttırır hemde temizleme açısından güzel olurdu. İmkanınız var ise kafeslerin 4 köşesine atak koydurabilirseniz gerçekten güzel olur. Hemde çok fazla eğil kalk yapmamış olursunuz diye düşünüyorum. Saygılarımla.
Şemsettin SEVİNÇ' Alıntı:maşaallah çok güzel olacağa benziyor hayırlı bereketli keyifli üretimler dilerim
Mehmet KILINÇ' Alıntı:Hayırlı üretimler, her şey gönlünüzce olsun.
Duvara çektiğiniz (1. ve 2. resim) köpük mü?
Öncelikle Başkanıma ve iyi dilekleriniz için bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Kutu gibi pırıl,pırıl bir yer olmuş bol sağlıklı üretimler olur inşallah
1.2. resim için şöyle ; Dış malzeme 8 mm betopan tabakalar içerisinde 3 cm strafor ( köpük )üzeri lambri kaplama tabanda ilaveten 2 kat betopan bulunmakta yani 16 mm betopan + üzeri 2+2 =4 cm xps strafor (yani renkli straforlardan) bunun üzerine tekzenden uygun fiyata aldığım laminant parkeler bulunmakta . Lambrilerin arasında boşluk bırakmadan döşedik ve slikonlayarak her köşesine süpürgelik döşedik henüz onun fotosunu eklemedim.
Kafes ayakları konusunda da evet ayaklarımız var boyamıştık onlarıda dün kafeslerin altına yerleştirdim dikkatiniz için çok teşekkürler işte bizim paylaşım sitemiz bu alkisd
Tavaların içerisine ızgara düşündük evet hatta Seba Kafes Serkan abimlede uzun uzun istişare ettik muhabbet kuşu oyunu seven kafesin içerisinde vakit geçirebilen hayvan temizliğine dikkat ettikten sonra sorun olmıcağını düşündük. Belkide taban kumu kullanabilirim diye de şimdilik eklemedik ama ileride belkide ilave edebiliriz.
Netice itibariyle güzel olması için elimden geleni yaptım