Yaban TVde bir Üretici (video)

aresadana

Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
malkoç
abi peki neden böyle önemli bi konuda kafadan atıyolar 3cc yapıyorum falan diye. ona inanıp başkasına sormadan aynı aşıyı kullansak 3cc olarak. sonucunu kim bilebilir.yazık değil mi?

mumit

Takipçi Üyemiz
yaban tv de ilk defa samsundayken izledim tansel in anlattıkları inandırıcı gelmediydi izlerken gülüyordum. Çok sallıyor ve yalan söylüyor. birara askere gidip geldikten sonra 10.000 çift yapacağını bahsediyordu amma sallıyor yaa..
birde mamayı mamalıktaki kalan eski mamayı boşaltmadan üstüne koyuyor.

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bu arkadaş sanırım üreticileri düşman bellemiş aklı sıra millete yanlış iş yaptıracak. Spikerede şaşırdım tansel bey e de. Benim bildiğim muhabbet kuşları orjinalinde ve doğadaki haliyle yeşildir.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
asel09' Alıntı:
Benim bildiğim muhabbet kuşları orjinalinde ve doğadaki haliyle yeşildir.
  Asel bey, haklısınız diğer arkadaşlar gibi..
  Yıllarından tam olarak emin değilim yanılmıyorsam 1960'lı yıllrda Amerika da Muhabbetkuşları için doğal ortamın uygun olduğu düşünülmüş bir bölgeye çeşitli renk ve iriliklerde (Mavi, Beyaz, Sarı vb. renklerde) MuhabbetKuşları serbest bırakılmış. Zaman içerisinde yeni nesilerde Yeşil rengin artışı saptanmış. Sonraki yıllarda ise o bölgedeki tüm kuşların Yeşil ve aynı irilikte olduğu görülmüş.
  Kısacası o bölgedeki tüm Yeşiller, kurulum aşamasındaki Mavi, Beyaz, Sarı vb. renklerin torunları dır..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Faceook sayfasında bile acayip şeyler yazmış. Yok askerden gelince Onbin çiftlik üretim yapacakmış. Yeri bile  tutmuş. Buraya kadar bişey yok. Gücü varsa yapar niye yapmasın. Ama üreticileri tehdit eder gibi konuşmalar yazmış. 290 gunu kalmış. Geldiğinde aleme gösterecekmiş üretici kim diye, arkasında kuyu kazanlara tokat gibi vuracakmış, 1 numaralı olacakmış bu alemde. 

Yahu şeklini yapacaksanda efendi gibi gelince yaparsın tamamlarsın en sonda reklamanı yaparsın. Ortaya attıgım iddaayı tuttum ve yaptım diye. Nedir bu tarz söylemler,konuşmalar. Askerlik psikolojisini bozmuş büyük ihtimal... Baya bir bozmuş hemde...

akresta

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
SOLMAZ
maşallah kuşları gerçekten güzel ama sanki biraz heyecan yapıp değişik konuları karıştırıyor gibi....

mkayagull

Yeni Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
kaya
arkadaşlar ben tansel kardeşimin üretimhanesini gözlerimle gördüm ve kuşlarına nekadar özenli ve hijyenik baktığına şahit oldum.ayrıca askerden döndükten 2000 ila 10000 çift arasında kuş yapacağı doğru ve yeri ve kuşlarıda hazır.

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
Serkan KUCCUK' Alıntı:
bu kadarr sallamayın matemetiğiniz yok sanırım . 10.000 cıft 20.000 adet kuş demek turkıyenın nerdeyse yıllık ithalatı bu kadar . Kuşları hazırsa bu adam bu kadar kuşa nerde bakıyor.
Bende idda edıyorum bu adam 10.000 cıft kuş yapsın ben uretıcılığı bırakırım.
ve ve bu kadar kuşa bakacak  en az 10 elemanı olması lazım  oda en az yanı

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Adam kendini daniel lütolf sandı herhalde 1000 çift kuşa bakmak için arkadaşların dediği gibi en az 10 kişi temizlik içinde 10 kişi maaş sigorta felan adam batar mazallah pray pray scared smileki smileki

oLdness_07

Üyemiz
Adı
İsmail
Soyadı
ESER
TV ye çıktıktan sonra dengesiz konuşmaya başlamış.Biraz tanınmışlık biraz da milletin ilgi alakası nedeniyle acayip konuşmaya başlamış.Muhabbet kuşunun anavatanını bilmeyen adama sanki yılların üstadı gibi ilgi alaka verirsen olacağı budur.
Alışmamış g....te don durmaz diye boşuna dememiş atalarımız

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Allah'tan daha üretime başlamamış icon_think başlamış halini düşünemiyorum scared

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yaban tv nin yerinde olsam selehattin abinin üretimhansini yayınlardım tan selin üretimhanesine üretimhane diye proğram yapmışlar  selahattin abinin üretim hanesini görse sunucu bayılır her halde :)

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Serkan KUCCUK' Alıntı:
bu kadarr sallamayın matemetiğiniz yok sanırım . 10.000 cıft 20.000 adet kuş demek turkıyenın nerdeyse yıllık ithalatı bu kadar . Kuşları hazırsa bu adam bu kadar kuşa nerde bakıyor.
Bende idda edıyorum bu adam 10.000 cıft kuş yapsın ben uretıcılığı bırakırım.
10.000 çift kuş yaparsa şayet (ben ihtimal vermiyorum)ister istemez piyasada üretici kalmaz C:) scared scared