YENİ YIL HEDİYESİ " Yem Üfleme-Ayırma Makinası"

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
Nacizane bende burdayım yeniyim hertürlü malzemeye ihtiyaçım mevcut herkese şimdiden hayırlı yıllar

erayki

Takipçi Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
kiremitler
yem üfleme makinesine bende talibim inşallah  rotfl

canan

Yeni Üyemiz
Adı
CANAN SİBEL
Soyadı
İŞÇİMEN
herkeze mrb ben bır bayan uretıcı olaraktan yem üfleme ayırma makınasına talıbım sımdıden tesekkur ederımmm bye

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
bende katılayım abi kzanırsam tanıdıgım bırkac uretıcı var onlara hedıye ederım :D

blueziya

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.ziyagokkaya.com
Adı
Ziya
Soyadı
GÖKKAYA
Hayırlısı olsun her üretimhaneye lazım bir ürün. dolayısıyla bende talibim yem üfleme makinasına. çekilişte çok iyi düşünülmüş bir uygulama tebrik ederiz

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Hasan ERGÖR' Alıntı:
gençler siz üfleye durun ben çok üfledim.. yaş ilerledi zor geliyor artık üflemekkkkk alkisd alkisd rotfl rotfl
....HASAN  ABİ  sabahh  sabahh  kopardın beni  ALLAH  razı olsun süpersin süpersin  onnnnn numara  espri olmuş :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Cengiz bey çekiliş şeklini belirleme olarak kabul edilen fikir olarak ismimin en başta olması gerekmezmi hemde bu çekiliş tipine ilk ismimi yazmama rağmen ismim yok listede  :(

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Yem üfleme makinasına talibim alamak için sızınle ırtıbata geçmısdım bıraz beklım o zaman kuraya kadar  tesekkurler.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
ihtiyacı olmıyanların yarısı katılmuş maşallah artık napar satarmı kazanın bılmem :)