EV ÜRETİCİLERİ İÇİN YEM TEMİZLEME MAKİNESİNİN KÜÇÜK VE PRATİK VERSYONU

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
biraz daha büyütüp 5 litrelik bidonda denesek olurmu acep ::) bende üfleme makinası yapmayı düşünüyordum bu küçük gelir bana 5 litreliğini bir deneyecem olursa video atarım buraya.

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Erman SAYIN' Alıntı:
biraz daha büyütüp 5 litrelik bidonda denesek olurmu acep ::) bende üfleme makinası yapmayı düşünüyordum bu küçük gelir bana 5 litreliğini bir deneyecem olursa video atarım buraya.
Aynen haberdar edin ki üretimhanesi olan arkadaşların da işi görülmüş olur basit bi şekilde.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
paylaşım için teşekkürler, işe yarıyorsa mükemmel bir şey bu thumbsupbo thumbsupbo

desenize yem temizleme makinası satanlar artık satamayacak :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Ben yaptım ilk denemede olmadı ikncsnde süper oldu,eğer gelştirilrse yem temizleme makinesi tarihe karışır.
yaptığının videosunu paylaşırsan fikir açısından dahada iyi mükemmel olur..

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
güzel paylaşım.. ama şişe ufak daha buyuk şişelerde denemek lazım şişenin doluluk oranı artıkça süpürgenin yemi çekme riskide artar diye düşünüyorum mantık olarak. bu şişeyi en fazla yarıya kadar doldurabiliriz bence  oda çok az.. en iyisi 5lt şişede denemekte fayda var  :)

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Tahir ÖZSOY' Alıntı:
güzel paylaşım.. ama şişe ufak daha buyuk şişelerde denemek lazım şişenin doluluk oranı artıkça süpürgenin yemi çekme riskide artar diye düşünüyorum mantık olarak. bu şişeyi en fazla yarıya kadar doldurabiliriz bence  oda çok az.. en iyisi 5lt şişede denemekte fayda var  :)
Bu şişe bankada ufak geldi direk 1,5litre de denedim oda bana yetti, iğne olarakta yorgan iğnesi kullandım,hacim değiştikçe delik sayısı buyuklugu fln değişiyor

tahir.özsoy

Uzman Üyemiz
Adı
TAHİR
Soyadı
ÖZSOY
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Bu şişe bankada ufak geldi direk 1,5litre de denedim oda bana yetti, iğne olarakta yorgan iğnesi kullandım,hacim değiştikçe delik sayısı buyuklugu fln değişiyor
bende 2,5lt deneyim

Erman Sayın

Uzman Üyemiz
5 litrelik deneyenler iyi sonuç alanlar hemen nasıl yaptığını ve sonucu video olarak yüklesin
alkisd

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
deneyen yokmu 5 lt şişeyle bekliyoruz. bende 2 gündür yem makinesi yapmaya çalıştım 2 denemede fanı güçlendiremedik köyde yaşayınca malzeme sıkıntısıda çok oluyor bu paylaşım çok iyi geldi allah razı olsun usta :)

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Gerçekten pratik bir yöntem olmuş.En kısa zamanda deneyeceğim.İhtiyacımda vardı.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
1 litre icetea şişesinde denedim, elektrikli süpürge tüm yemi ve kabukları içine çekti  crazy