EV ÜRETİCİLERİ İÇİN YEM TEMİZLEME MAKİNESİNİN KÜÇÜK VE PRATİK VERSYONU

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
gerçekten çok iyi olmuş 5lt ye bende 500ml.lik su şişesinde denedim bir kaç kere sadece deneme amaçlı olarak bu olayda en önemli şey 1.si şişenin derinliğine göre yem koymak gerekiyor çekiceği mesafe çok önemli 2.si çektiği kadar havanın aşşağıdan girmesi çok önemli ilk videoda adam tek delikle yapıyordu ama neredeyse imkansız oluyor tek delikle...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
TEŞEKKÜRLER MUSTAFA BEY BEN BU SİTEDEN ÇOK BİLGİ EDİNDİM ŞİMDİ BİLGİ PAYLAŞMASI SIRASI BİZDE :)
bide videoyu paylaşsanız hala bekliyoruz...

Recep20

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
twitter.com
Adı
Recep
Soyadı
Okumuş
Arkadaşlar bunu yaparken unutmayın ki yenmiş yemleri aynı kapta elerseniz kuşların biri hasta olduğunda bunu kendiniz diğer kuşlarada nakledersiniz. 4 5 çift kuşu olan hobicilere tavsiyem şişe bulmak zor değil her çiftin artık yemlerini ayrı şişelere koyun numaralandırın ayrı şekilde eleyin kuşlarınıza yazık olmasın...

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Recep OKUMUŞ' Alıntı:
Arkadaşlar bunu yaparken unutmayın ki yenmiş yemleri aynı kapta elerseniz kuşların biri hasta olduğunda bunu kendiniz diğer kuşlarada nakledersiniz. 4 5 çift kuşu olan hobicilere tavsiyem şişe bulmak zor değil her çiftin artık yemlerini ayrı şişelere koyun numaralandırın ayrı şekilde eleyin kuşlarınıza yazık olmasın...
Bilgilendirme için tşkler çok mantıklı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Yukarıda resimleri ayrıntılı paylaştım normal bi insan kolayca anlar ve yapar,bi kaç yorum yukarı bakmanız yeterli.
merak etme normal bir insan olarak!!
ilk yorumdan itibaren okuyorum
ve sen video paylaşacağını yazmıştın!!
5 sayfa olmuş ama net bi video yok...
video her zaman resimden daha açıklayıcıdır..

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Mert AYDIN' Alıntı:
merak etme normal bir insan olarak!!
ilk yorumdan itibaren okuyorum
ve sen video paylaşacağını yazmıştın!!
5 sayfa olmuş ama net bi video yok...
video her zaman resimden daha açıklayıcıdır..
Tek başıma oldugum için video çekmede zorlanıyorum halden anlamak lazim bazen,bu yuzden resimlerini de en ayrıntılı şekilde yayınladım ve ilk yayınladıgım video bile yeterli aslında normal bi insana.

E

elaziz2316

Guest
    Değişik bir tasarım. Az sayıda kuş bakanlar için kullanılabilir.

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
En pratik yoldan yem eleme  buda benim denemem ve tam anlamiyla mukemmel ;) malzemeler milyoncudan 1 tane elek 2lt lik bir şişe ve süpürge toplam maliyet 2 tl , süpürge ile çekerken elegin havada olmasina dikkat edersek hobi amacli yada 3 4 cift ureten arkadaslara cok faydali olacağı dusuncesindeyim

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Vavvv buda iyiymiş :) Yemleride çekmiyor mu süpürge? Ben denedim ama sanki yemleride çekiyor gibime geldi ama tekrar bu yöntemle deneyeceğim.

S. Aydoğan ÇOPUR

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Benimde ilk başta şüphe lerim vardı acaba çekiyor mu diye kontrol ettigimde dikkate alinmayacak kadar az oldugunu gördüm masrafsiz ve pratik bir yol oldu benim icin

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Sevim AYDOĞAN ÇOPUR' Alıntı:
En pratik yoldan yem eleme  buda benim denemem ve tam anlamiyla mukemmel ;) malzemeler milyoncudan 1 tane elek 2lt lik bir şişe ve süpürge toplam maliyet 2 tl , süpürge ile çekerken elegin havada olmasina dikkat edersek hobi amacli yada 3 4 cift ureten arkadaslara cok faydali olacağı dusuncesindeyim
alkisd alkisd alkisd
video paylaştığınız için teşekkürler...

E.Karaman

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KARAMAN
haftasonu denedim gayet başarılı temiz işçilik  thumbsupbo