açtım, az kalsın süpürgenin torbasını açıp yemleri çıkaracaktım cryingBektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:smileki smileki smileki Delik açmadınız mı ne yaptınız
açtım, az kalsın süpürgenin torbasını açıp yemleri çıkaracaktım cryingBektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:smileki smileki smileki Delik açmadınız mı ne yaptınız
ilginçAhmet KARA.' Alıntı:açtım, az kalsın süpürgenin torbasını açıp yemleri çıkaracaktım crying
Kimseden ses çıkmadı ben pazar günü yapıcam insallah.Bekir ÇOLAK' Alıntı:5 lt ile kulanan olmadımı hala benim 3 gündür elektrik yoktu giremedim kaçırmamışım konuyu![]()
Sonuca yaklaşmıssın o zamanTahir ÖZSOY' Alıntı:arkadaşlar ben denedimde şişe büzülüyr püf nokta ney?![]()
TEŞEKKÜRLER MUSTAFA BEY BEN BU SİTEDEN ÇOK BİLGİ EDİNDİM ŞİMDİ BİLGİ PAYLAŞMASI SIRASI BİZDEMustafa ÖZKAN..' Alıntı:mükemmel bir çalışma ev üreticelerine mükemmel derecede yardımcı olur eline emeğine sağlık
HELAL SANA BEKİR USTA TEBRİK EDERİMBekir ÇOLAK' Alıntı:ben 5lt ile yaptım sonuç mükemmel oldu ustalar
bu resimde alt tarafı var alta ne kadar delik açsamda olmadı şişe büyük olduğu için yukarıya kadar çıkamıyordu kabuklar ama delikleri büyütmek için şişenin alt tarafına 4 köşeye kare şeklinde büyük delikler açtım ve sineklik tülünü kesip yapıştırdım ne biçim hava çekti
![]()
bu resimde ise makine borusu şişe kapağından hayli küçük olduğu için boruyu koyup boyutunun azıcık küçük ölçüsünde kestim ki boru zor takılıyor üstten hava kaçırmıyor bu şekilde oldu
![]()
buda yandan görünümü
![]()
VİDEO ÇEKMESİ ZOR OLUYORErman SAYIN' Alıntı:video yokmu video smileki smileki
bu derin 5 litrelik bidon var uzun degilde geniş olan onda sanki daha iyi olur. denemek lazım hafta sonu sınavlar vardı yapamadım ama en kısa zamanda deneyeceğim.
en önemli şey alttaki delik galiba onu tutturdunmu oluyor heralde
Ne demekBarış URGEN' Alıntı:Eyv. Çok iş görecek saolun![]()