EV ÜRETİCİLERİ İÇİN YEM TEMİZLEME MAKİNESİNİN KÜÇÜK VE PRATİK VERSYONU

ozgurkuru

Üyemiz
Web sitesi
www.ozgurkuru.net
Adı
Özgür
Soyadı
Kuru
Bugün görüp 5 litrelik su şisesiyle yaptım. Edindiğim tecrübeler;

5 litrelikte sadece alta delik açınca yetmiyor. ya benim süpürgenin gücü çok fazla ya eriklinin pet şisesi çok ince hemen bükülüyor ve vakum alanını daralttığı için normal yemleride çekmeye başlıyor. Bu sorunu çözmek için üst kısımlarada matkap ile daha büyük 10-12 tane delik açtım. böylece şişenin bükülmesini bir nebze olsun azaltmayı başardım.

Sanırım 5 litrelik şişe geniş olduğu için tam başarılı olamadı. Bide 1.5 litre ile deneyeceğim en yakın zamanda. Yine de bence başarılı bir uygulama oluyor özellikle çok fazla çifte sahip olanlar mutlaka denemeli.

Adı
Gokhan
Soyadı
Gungor
Konuyu ben canlandirim 5 litrelik pet sisenin altini kesip ince file ile sardim ve bir dakkada yaptigim duzenek basarili oldu

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Gökhan GÜNGÖR' Alıntı:
Konuyu ben canlandirim 5 litrelik pet sisenin altini kesip ince file ile sardim ve bir dakkada yaptigim duzenek basarili oldu
Calismanizi biraz daha ayrıntılı anlatirmisiniz.

Adı
Gokhan
Soyadı
Gungor
5litrelik pet sisenin taban kismini komple kesip parti malzemeleri satan yada cicekcilerde bulunan file ile kapatip hava akisini maksimum seviyeye cikardigimizda cok az kirilmamis yem cekmekte elektrikli supurge kuvettliyse problem olmicaktir aksam daha farkli bisey yapmaya caliscam sonuc alirsam eger onuda anlatirim bu sistem yeterli 10 15 takimi olanlar icin

burakkekec

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
kekeç
arkadaslar arkadasın dedı gıbı altını kesip bayan corabı ıle kapatsak olmazmı bende bu hafta sonu denemek ıstıyorum sonuc alırsam sıze paylasıcam :)

Adı
Gokhan
Soyadı
Gungor
2.5 litrelik şişeyi kesip yapabilirsiniz ama fazla büyük kesmeyin hava akışı yükselince yemi hareketlendirmiyor küçük kesip deneme yapın

samatyalı

Üyemiz
Beyler ben yaptım fakat pet şişeden yapmayın çok ince oldupu için süpürgede çekiyor tavsiyem kola şişesinden yapın alt tarafını bolca delin yem geçmeyecek şekilde üst tarafınada şişe kesmenize gerek yok huni kullanarakta yapabilirsiniz kolay gelsin herkeze

Tnjak

Yeni Üyemiz
Adı
Tanju
Soyadı
AKSOY
Bende denedim gayet başarılı delik sayısını az tutmamak gerekli şişeyi büzüştürüyor 2 denemede tam randıman aldım paylaşım için teşekkürler. evil_idea