Jo Mannes(Almanya)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Yanında refakatçisinin olması sıkıntı oluşturmayacaktır, Geleceği ülke veteriner kliniğinden sağlık raporu gerekli.. Bir de bir çok ülke Pasaporta işliyor evcil tür ve sayısını, geri dönüşte "Kuşlar nerede ?" diyerek sorabilirler..  Arkadaşında "Sizlere ömür" der olur-biter..
  Bu girişimin hayırlı olsun Coşkun kardeşim..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ARKADAŞLR JO M. AMCADAN HABER  ÇIKMAMIŞMI OGUN BUGUNDUR ACEP??HENUZ GÖRDÜM KONUYU

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Burada bir üretici dostum üç hafta önce iki çift getirtti,adam kuşlar üzerinde sağlam çalışıyormuş.Özellikle kuşları verirken bunlardan çıkacak olan yavruların iriliklerinden ve renklerinden dahi oldukça iddialı konuşmuş.
Yine bir dostum dün Almanyadaki bir yakınına iki çift yavru aldırdı bakalım bekliyoruz ne gelecek diye.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Bendede bır takım var jo mannes bılezıklı ılk partı yumurtalarını yer degısıklıgınden oturu kırdılar bakalım ıkıncı postadan saglıklı yavrular alırım ınsallah

E

elaziz2316

Guest
    Coşkun emeğine sağlık. Güzel paylaşım.

kodec

Yeni Üyemiz
Adı
IBRAHIM
Soyadı
ACIKGÖZ
ben dün aksam itibari ile kendini ücündü defa aradim esi cikdi kendisinin misafirleri varmis ülke disindan müsait degilmis gene randevu alamadim.ama alacam bir gün ve iyi kuslarindan alcam sanirim .

ONuR

Takipçi Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
PARILDAYAN
Üretim hanenin düzeni genişliği zaten olayın ciddiyetini anlatıyor maşallah...

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Gerçekten büyük bir hayranlıkla izledim.İnşallah ülkemizde de benzer içerikli üreticiler çıkar.

Paylaşım için teşekkürler.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
dün  nette adamın hayatını okudum. fevkalade. o koca üretimhanede 80-100 takım kuş varmış.

bize gelince. günay dönmez demişti sanırım. '' biz o mekana 1000 takım kuş sığdırmaya çalışırız.''
temiz iş temiz para. ırkı bozuk kırıklarla uğraşacağına 100-200 TLye satacağına sağlam kanla devam edip 1500 TLden satışa başlamak mantıklı. biz olsak patır patır satarız o fiyatlara seve seve. işin tabiki en önemli boyutu ticaret ama temiz kanla bir kaç sene bekleyip kümes kurmak bence daha mantıklı. adam 38 yılını vermiş. haklı bir şöhreti var.

kodec

Yeni Üyemiz
Adı
IBRAHIM
Soyadı
ACIKGÖZ
Muhabbet Severlere merhabalar

bugun itibari ile jo mannes e gittim uzunca bir hos sohbet ettik.kümesiniden belli resimler cekdim gec oldugu icin sanirim yarin paylasirim.ve kendisinden 2 cift bana göre iyi kus aldim bunlarinda resimlerini sizlerle paylasacagim fikirlerinizide samimi bir sekilde bekliyor.

saygilarimla