Yiğitcan KEKEÇ
Takipçi Üyemiz
çok güzel kuşların var abi. bu arada çifthaneleri nereden aldın ? çok güzel gözüküyorlar.
Selam Hüseyin usta, iyi dileklerin için teşekür ederim. Evet yuvalıklar takıldı, bu arada kapasiteyi katladık gibi, toplam 51 takım muhabbet oluyor + yılbaşından önce yaklaşık 20 kafes de ispinoz türlerinden yapmayı planlıyoruz hayırlısı ile.Hüseyin KARABACAKOĞLU' Alıntı:günay abı masallah.son telefon görusmemızde 30 cıft dıyordun ama ben böle 30 cıft beklemıyordum acıkcasımasallah allah nazarlardan korusun.yarın yuvalıkları takıyorsun galıba ınsallah sorunsuz bı sezon gecırmen dılegımle abı.bol saglıklı yavrular.saygılar.denızlıden huseyın
Kafesleri Cemal Gündoğdu kafes ustamıza özel olarak yaptırdık. Cemal usta forumumuzda üye, iletişim bilgileri profil sayfasında yazıyor sanırım.Yiğitcan KEKEÇ' Alıntı:çok güzel kuşların var abi. bu arada çifthaneleri nereden aldın ? çok güzel gözüküyorlar.
Selam Ünal usta, kuşlarımız iri yerli ile ingiliz kırığı kuşlardan oluşuyor ama onlardan çıkan yavruların ırkına artık ne denileceğini ben de bilemiyorum açıkçası...iri yerli ile ingiliz kırığı kırması...söylemesi bile zorÜnal TAN' Alıntı:Temiz çok hijyenik bir ortam.emeğine bilgine sağlık.kuşlarda her renkten var.hangi ırk kuşlardan üretiyosun abi.
Berkan ŞENOL' Alıntı:![]()
41 KERE MAŞAALLAH HAYIRLI SATIŞLAR ,HAYIRLI ÜRETİMLER
Burak ÖZDEMİR' Alıntı:maşallah allah nazardan saklasın günay abi![]()
Günay DÖNMEZ' Alıntı:Kafesleri Cemal Gündoğdu kafes ustamıza özel olarak yaptırdık. Cemal usta forumumuzda üye, iletişim bilgileri profil sayfasında yazıyor sanırım.
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:maşAllah. Allah hayırlı üretimler nasip etsin![]()
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:günay abim eline emeği,ne sağlık harkulade temiz hijyen on numara kümes hayalet üreticiliktende yırttın buarada hadi gözün aydın rotfl
Valla Karahan usta aslında niyet çoktan var da birtürlü kısmet olmuyor. İlk sayfadaki fotoğrafları yazın yeğenim tatile geldiğinde onun fotoğraf makinası ile çekmiştik ve fotoğraflar baya net çıkmıştı. Bende eski 2nci dünya savaşından kalma gibi duran bir Casio 2 megapixel Xslim var...aldığımda 2 megapixel acaip bir teknolojiydi ama bugün cep telefonlarının bile bu makinadan daha net fotoğraflar çekenleri var. Yine de birkaç gün içinde bendeki külüstür makina ile çekip fotoğrafları buraya eklerim.Karahan UZUN.' Alıntı:EVVEETTT GUNAY USTAD Bİ KAÇ KARE DAHA ALALIM MI NE DERSİNİZ ???![]()
alkisd alkisd Günay abi güldüm sayende sen çok yaşaGünay DÖNMEZ' Alıntı:Valla Karahan usta aslında niyet çoktan var da birtürlü kısmet olmuyor. İlk sayfadaki fotoğrafları yazın yeğenim tatile geldiğinde onun fotoğraf makinası ile çekmiştik ve fotoğraflar baya net çıkmıştı. Bende eski 2nci dünya savaşından kalma gibi duran bir Casio 2 megapixel Xslim var...aldığımda 2 megapixel acaip bir teknolojiydi ama bugün cep telefonlarının bile bu makinadan daha net fotoğraflar çekenleri var. Yine de birkaç gün içinde bendeki külüstür makina ile çekip fotoğrafları buraya eklerim.