cankarakoch
Uzman Üyemiz
üretimde kar hesaplamak çok zor sonuçta canlı hayvanlarla uğraşıyoruz.ay ayı tutmaz.
cevap burda.............. smilekiGürcan TATAŞ' Alıntı:Bence de hiç bulaşmayın yeteri kadar üretici var ve hiçbiri de hayatından memnun değil.
Zafer AKTEMUR' Alıntı:bu iş kısmet işi kardeş,
kim nederse desin,kimi 15 tkımdan 60 yavru alır.kimi 40 tkımdan 10 yavru alır.bilemezsin.bazı şeyleri yaşayıp görmek lazım
AHMET TATLIPINAR ABİMİZ DOĞRU SÖYLEMİŞ.GÖNÜLSÜZ OLMAZ BU İŞ...Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:bu işe yalnız para kazanmak için başlıyorsanız bence hiç başlamayın derim bir gün eninde sonunda kuşlarla ilgilenmek yorucu gelir bırakırsınız bu işde başarı için kuşları sevmek şart bir üretimhanenin tam rayına oturması için en az bir kış geçirmesi lazım buda nerden baksanız 1 sene demek 1 seneden önce para kazanmayı beklemeyin zaten siz başlamadan kazanç hesabına başlamışsınız yanlış bence
Kimseyi Burda bu güzel işten caydırmak değildir amacımız ama bilinmesinide isteriz biz işin içinde olanlar olarak.Nasip işi bu iş sadece para için girersen çok kuş olması lazım ama çok kuş çok masraf ve bakımı gerektirir.Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:bu işe yalnız para kazanmak için başlıyorsanız bence hiç başlamayın derim bir gün eninde sonunda kuşlarla ilgilenmek yorucu gelir bırakırsınız bu işde başarı için kuşları sevmek şart bir üretimhanenin tam rayına oturması için en az bir kış geçirmesi lazım buda nerden baksanız 1 sene demek 1 seneden önce para kazanmayı beklemeyin zaten siz başlamadan kazanç hesabına başlamışsınız yanlış bence
Murat AKKURT' Alıntı:1-bu iş tam bir emekli adam işi
2-çiftin çok olucak dükkan evine yakın olucak
3-sosyal hayat nerdeyse sıfır olucak.
4-gün gelecek yorgunluktan bir suluğu bile değişmeye üşeneceksin.
KISACASI BENİM TECRÜBEM MADDİYATIN KUVETLİ OLUCAK SADECE BU İŞLE UĞRAŞACAKSIN
KUŞUN İYİSİNE BAKACAKSINKİ BAKTIĞINI DEĞSİN +1
SONUNDA HAYALKIRIKLIĞIDA VAR BİR SÜRÜ SATILIK TOPTAN ÜRETİMHANE VAR BEN BU İŞİE BAŞLARKEN İKİ YAVRUDAN HESAP ETTİM ÜÇ DÖRT OLURSA GÜZEL OLUR DEDİM ZARAR ETMEZSİN AMA HESABA VURDUMMU ZAMAN UĞRAŞ BOŞA GİTMİŞ SEN KAFANA NASIL KOYDUYSAN NASIL HESAPLADIYSAN ÖYLE YAP HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İSTEDİĞİN GİBİ HAYIRLI OLSUNHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:bu iş madem para bırakmıyor neden o kadar üretimhane o kadar üretici var açıkçası bir işte para yoksa ne üretimhane olur nede üretici hani az vardır yada çok vardır illaki bişeyler kazandırıyordur bu iş yoksa kimse yapmaz