ilker
Uzman Üyemiz
paylaşımınız çok güzel gerçekten
BEN PAMUK İPLİĞİYLE KELEPÇE OLACAKA ŞEKİLDE BAĞLADIM. bACAKLARI SIKMIYOR. 5 GÜNDEN BERİ 2 YAVRUNUN AYAKLARI ÜZERİNDE DURDUĞUNU GÖRÜYORUM AM TEDAVİYİ 3-5 GÜN DAHA SÜRDÜRMEYİ PLANLIYORUM. BEN PAMUK İPLİĞİNİ BALDIRIN ALT KISMINA BAĞLADIM DİRSEKLERİN ÜZERİNE SIKINTI YOK GİBİ DURUYOR. 3-5 GÜN SONRA SONUCU TEKRAR YAZARIM.radter' Alıntı:Arkadaşım aynı problenm bendeed oluyor fakat. Yuvayı günde iki ke kontrol et çıkartanları geri tak. Bu yeterli gelecektir. Yavruda bacak sorununu erken fark etmen önemli. Bu kontroller sonrası takılı kalan süre sorunun çözümü için yeterli gelecektir.zeki ankara' Alıntı:arkadaşlar ben süngeri denedim dün akşad.sabah baktığımda 4 yavrudan birininki duruyor.diğerlerininki ayağından çıkmış.başka nasıl bir uygulama yapmama lazım.lütfen yardım.
Çok güzel...durduacar' Alıntı:BEN PAMUK İPLİĞİYLE KELEPÇE OLACAKA ŞEKİLDE BAĞLADIM. bACAKLARI SIKMIYOR. 5 GÜNDEN BERİ 2 YAVRUNUN AYAKLARI ÜZERİNDE DURDUĞUNU GÖRÜYORUM ad TEDAVİYİ 3-5 GÜN DAHA SÜRDÜRMEYİ PLANLIYORUM. BEN PAMUK İPLİĞİNİ BALDIRIN ALT KISMINA BAĞLADIM DİRSEKLERİN ÜZERİNE SIKINTI YOK GİBİ DURUYOR. 3-5 GÜN SONRA SONUCU TEKRAR YAZARIM.radter' Alıntı:Arkadaşım aynı problenm bendeed oluyor fakat. Yuvayı günde iki ke kontrol et çıkartanları geri tak. Bu yeterli gelecektir. Yavruda bacak sorununu erken fark etmen önemli. Bu kontroller sonrası takılı kalan süre sorunun çözümü için yeterli gelecektir.zeki ankara' Alıntı:arkadaşlar ben süngeri denedim dün akşad.sabah baktığımda 4 yavrudan birininki duruyor.diğerlerininki ayağından çıkmış.başka nasıl bir uygulama yapmama lazım.lütfen yardım.
Yuvalık veya talaşta problem olabilirmi?Münah Özoğlu' Alıntı:Arkadaşlar ben bu konudan çok müzdarip oldum.
İlk ağızda 5/5 sağlam yavru veren çiftim sonraki ağzında 5/4 sakat.Daha önceleri tek tük çıkıyordu ama şimdi o kadar sık oluyorki şaşıyorum.Yuvalıklarımda kabahat buluyorum.Zeminlerinde yavrular tutunamıyor veya anneleri üzerilerine çok oturuyor diye düşünüyorum.Bir yıllık kümesimde yaklaşık tedavi edemediğim 15'e yakın kuşum var ve onları gördükçe moralim bozuluyor.
Sadece kendine yapışan bantı burada bulamıyorum(iskenderun).Yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ARKADAŞLAR DÜN KÜMESE GİTTİM VE İLK BU YAVRULARI KONTROL ETTİM. BİRTANESİNİN BACAKLARI DÜZELMİŞ FAKAT YUVALIKTA BAŞKA YAVLAR OLDUĞUNDAN İPİN ÜZERİNE BSKI OLMUŞ VE BACAKLARINI KESME AŞAMASINA GELMİŞ. ALLAHTAN ERKEN FARKETTİM ÇIKARTTIM. KUŞ SAĞLAM 6.GÜNDE İYİ OLDU. ERKEN FARK EDİLDİĞİNDE 6 GÜNDE DÜZELİYORYahya SAYIN' Alıntı:Çok güzel...durduacar' Alıntı:BEN PAMUK İPLİĞİYLE KELEPÇE OLACAKA ŞEKİLDE BAĞLADIM. bACAKLARI SIKMIYOR. 5 GÜNDEN BERİ 2 YAVRUNUN AYAKLARI ÜZERİNDE DURDUĞUNU GÖRÜYORUM ad TEDAVİYİ 3-5 GÜN DAHA SÜRDÜRMEYİ PLANLIYORUM. BEN PAMUK İPLİĞİNİ BALDIRIN ALT KISMINA BAĞLADIM DİRSEKLERİN ÜZERİNE SIKINTI YOK GİBİ DURUYOR. 3-5 GÜN SONRA SONUCU TEKRAR YAZARIM.radter' Alıntı:Arkadaşım aynı problenm bendeed oluyor fakat. Yuvayı günde iki ke kontrol et çıkartanları geri tak. Bu yeterli gelecektir. Yavruda bacak sorununu erken fark etmen önemli. Bu kontroller sonrası takılı kalan süre sorunun çözümü için yeterli gelecektir.zeki ankara' Alıntı:arkadaşlar ben süngeri denedim dün akşad.sabah baktığımda 4 yavrudan birininki duruyor.diğerlerininki ayağından çıkmış.başka nasıl bir uygulama yapmama lazım.lütfen yardım.
siz diğer arkadaşlara göre daha dikkatli olursunuz artık.asersoz' Alıntı:bende karşılastım böyle bir durumla ama yavru kuşum u kaybettimama artık öğrendıklerımle kurtaracagım ALLAH ın izni ile
inşallahZeki MÜLAYİM' Alıntı:bugün papağanım yeni yavrusunu çıkardı.inşallah bir sıkıntı olmaz.yoksa tedavi uygulamaya başlayacağım.
enginersin' Alıntı:en çok bu olaydan çekiniyorum Rabbim inşallah kimsenin başına bu şekilde bir rahatsızlık vermez